Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 201610 yıl Yazar comment_378477 24 ağustos sabahı aracımı autoking ten almaya giderken telefonuma sbm den gelen bilgilendirme mesajıyla hemen müsait bir yere çekip acentemi aradım. Sistemde hasarsızlık indirimimin göründüğünü öğrenip kaskomu yeniledim ve aracımı aldım. Tabi hasarın %30 unu ödeyerek. Marka kaskoyla böyle bir tecrübem oldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 20179 yıl Yazar comment_433224 18.08.2016 - 17:00 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Erol, İkitelli ve Maltepe Autoking herikiside dandik çalışıyor, ben beğenmiyorum yani... Servise git yaptır, yok servis istemiyorum diyorsan Anadolu yakasında iyi bir özel servisim var, yardımcı olurum. Abi haklı çıktın 1 sene içinde 2 sefer gittim rütuş attılar . sabah bir bakim dedim yine iğne ucu kabarmalar başlamış yine gidicem galiba. İşçilik berbat Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 20179 yıl comment_433225 10 dakika önce, Erol Süzer yazdı: Abi haklı çıktın 1 sene içinde 2 sefer gittim rütuş attılar . sabah bir bakim dedim yine iğne ucu kabarmalar başlamış yine gidicem galiba. İşçilik berbat Üzüldüm şimdi... Ama maalesef öyle sıkıntılı iş yapıyorlar. Geçmiş olsun. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın