Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 20169 yıl comment_375716 Arkadaslar aracımın elektirik arızaları var servise goturdum aracımı servis surekli aracın herhangi bir elektirik arizası yok diyor aracmn arka lambaları surekli patlıyor ve gostergedeki ısıklar arada kesiyor ve sonra duzeliyor mesela otomatik park sensorunun dugmesinn ısıgi klima dugmesinin ac olan kismi yanip yanıp sonuyor acil guvenilir elektirik ustası bilen varsa istanbul avrupa yakasnda soylerseniz sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 20169 yıl comment_375720 Yetkili servise gidip problemlerinizi iletmeniz gerekir. Araç sıfır değilse geçmişi bilinmediği için tüm sistem kontrol edilmesi gerekebilir. Geçmiş olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 20169 yıl Yazar comment_375723 Yetkili servise gitti arac ama herhangi bi sorun bulamıyorlar ve arac 5 senedir aynı yetkili servise gidiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 20169 yıl comment_375724 2 dakika önce, Muhammet yıldız yazdı: Yetkili servise gitti arac ama herhangi bi sorun bulamıyorlar ve arac 5 senedir aynı yetkili servise gidiyor Değiştirin servisinizi. Anadolu yakasında Şahsuvaroğlu mevcut uğrayabilirseniz yardımcı olabilirler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20169 yıl Yazar comment_375788 Ugramaya calısacagm ama avrupa yakası olursa daha iyi olur benim icin is nedeniyle cumartesi gunu gidebilirm ancak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20169 yıl comment_375789 1 dakika önce, Muhammet yıldız yazdı: Ugramaya calısacagm ama avrupa yakası olursa daha iyi olur benim icin is nedeniyle cumartesi gunu gidebilirm ancak. Muhtemelen komple sokerler sagini solunu. O yuzden pek dert etmeden birakin arabayi, bir hafta kadar unutun derim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın