Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201114 yıl comment_39341 Daha önce konu işlendi mi bilemiyorum ama ,son zamanlarda ford yetkilileri fiesta alan kişileri tek tek arayıp servise gelmelerini istiyor.Sebebi ise eksoz körleme tapasının değişmesi gerekiyormuş..Bu parçanın birçok model de gevşediği bazılarında ise düştüğü tespit edilmiş..Forum da fiesta sahibi kişiler varsa servise uğramaları isabet olur.. Aralık 30, 201114 yıl oğuz mete tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201114 yıl comment_39474 Bunu üste taşıyalım.. Sanıyorum Cem beyin(abimi desem amca mı karar veremedim. ) bir fiestası vardı.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201114 yıl comment_39481 Gün içinde servisi aramanız yada uğramanız en iyisi olacaktır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 201114 yıl comment_39538 Bunu üste taşıyalım.. Sanıyorum Cem beyin(abimi desem amca mı karar veremedim. ) bir fiestası vardı.. Yiğenim, yingenin bir Fiyasta'sı vaa, taha yeni bahım yaptırdıh, bişi yoh didiler... Sağol ilgi ve alakana yiğenim... Aralık 31, 201114 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201214 yıl comment_41143 2012 model fiesta ve mondeolarda Şase numarasından belirlenen araçlar servislere geri çağrılıyor. Aslında çok ciddi bir problem değil Fiestalarda aracın egzoz sistemi üzerinde bulunan bir tapanın değiştirilmesi gerekmektedir. 2012 model Mondeolar da ise Motor Sigorta Kutusu üzerinde bulunan bazı rölelerin değiştirilmesi gerekmektedir. Yapılan işlemler 1 saat bile sürmüyor. Bilginize Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın