Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

ford 2012 fiesta yı geri çağırıyor

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Daha önce konu işlendi mi bilemiyorum ama ,son zamanlarda ford yetkilileri fiesta alan kişileri tek tek arayıp servise gelmelerini istiyor.Sebebi ise eksoz körleme tapasının değişmesi gerekiyormuş..Bu parçanın birçok model de gevşediği bazılarında ise düştüğü tespit edilmiş..Forum da fiesta sahibi kişiler varsa servise uğramaları isabet olur..

oğuz mete tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bunu üste taşıyalım.. Sanıyorum Cem beyin(abimi desem amca mı karar veremedim. :( ) bir fiestası vardı.. :nazar:

Yanıtlama zamanı:

2010 da böyle bir sorun varmıymış?

Yanıtlama zamanı:

Gün içinde servisi aramanız yada uğramanız en iyisi olacaktır. :nazar:

Yanıtlama zamanı:

Bunu üste taşıyalım.. Sanıyorum Cem beyin(abimi desem amca mı karar veremedim. :) ) bir fiestası vardı.. :nazar:

Yiğenim, yingenin bir Fiyasta'sı vaa, taha yeni bahım yaptırdıh, bişi yoh didiler...

Sağol ilgi ve alakana yiğenim...

Cem Boneval tarafından düzenlendi

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

2012 model fiesta ve mondeolarda Şase numarasından belirlenen araçlar servislere geri çağrılıyor. Aslında çok ciddi bir problem değil Fiestalarda aracın egzoz sistemi üzerinde bulunan bir tapanın değiştirilmesi gerekmektedir.

2012 model Mondeolar da ise Motor Sigorta Kutusu üzerinde bulunan bazı rölelerin değiştirilmesi gerekmektedir. Yapılan işlemler 1 saat bile sürmüyor. Bilginize

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.