Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201610 yıl comment_374363 Arkadaslar merhaba umarim yanlis yere konuyu acmamisimdir. Aracim 2016 mca titanium donanim. Anahtarsiz calistirma var lakin anahtarsiz giris nasil olacak cozemedim. Donanim listesinde var gozukuyor yanlis okumadiysam. Bilgisi olan var midir ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201610 yıl Yazar comment_374365 Tesekkur ederim lakin anahtarsiz calistirma olan aracta nasil koymamislar bunu her halukarda anahtari cikarmak zorunda kaliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201610 yıl comment_374367 Sarı bölgedeki parçalar yok sizde Detaylar için focus ve c-max başlığı altındaki anahtarsız giriş konularına bakabilirsiniz. TR'de focuslar için sadece Keyless Start opsiyonu var, Keyless Entry bulunmuyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201610 yıl Yazar comment_374371 Sarı bölgedeki parçalar yok sizde [emoji4] Detaylar için focus ve c-max başlığı altındaki anahtarsız giriş konularına bakabilirsiniz. TR'de focuslar için sadece Keyless Start opsiyonu var, Keyless Entry bulunmuyor. Çok tesekkur ediyorum bilgilendirmeniz icin Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201610 yıl comment_374456 Arabanız hayırlı olsun. Murat ön bilgilendirmeyi yapıp zehiri vermiş Şaka bir yana biraz çalışma ile yapabilirsiniz... 8 saat önce, Oğuzhan Özkan yazdı: Çok tesekkur ediyorum bilgilendirmeniz icin Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201610 yıl comment_374472 10 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Arabanız hayırlı olsun. Murat ön bilgilendirmeyi yapıp zehiri vermiş Şaka bir yana biraz çalışma ile yapabilirsiniz... Beni de siz zehirlediniz, takacağız inşallah en kısa zamanda, şu antenlerimizde gelsin hele. Bu sabah Üsküdar PTT'den de çıkmış, Pendiğe doğru gidiyor MCA'nın parça listesine bakmak lazım ama, makyajsızlarda KV=Keyless Vehicle modülünün (27 numara) ortak olduğunu biliyoruz. Olay sadece eksik parçaları tamamlamak Ağustos 5, 201610 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201610 yıl comment_374517 Tamam itiraf ediyorum, ben yaptım Ama zehiri alan başkasını da zehirliyor @Murat Kavuk ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın