Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201610 yıl comment_372598 Arkadaşlar merhaba, 2015 Ford Focus aracımın bagaj kapağına otoparkımda çarpılmış ve parmak uzunluğunda hafif bir göçme meydana gelmiş görünüyor. Tabi vuran ve haber vermeyen kişiyi kameralardan bulmaya çalışacağım. Sizlere sorum hafif bir göçme var ve boyada herhangi bir hasar yok. Bunu boyasız halledebilir miyiz? Çekme yoluyla düzelme şansı olabilir mi? Servise götürsem doğrultma ve boyama diyeceğinden eminim.. Sinek küçük ama mide bulandırıyor işte.. Asıl kızgınlığım zilime basılıp bilgi verilmemesi ne yazık ki.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201610 yıl comment_372600 Özkan bey foto alabilirsek daha kolay yardımcı olabiliriz. Bazı kısımları boyasız onaramıyorlar. Çekmeyle düzelebilecek yerdeyse halledilir mini onarımla. Aslında en güzeli mini onarım yapan biryere gitmeniz. Daha net cevaplar alabilirsiniz. Geçmiş olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201610 yıl comment_372607 Geçmiş olsun. Aynısı başıma geldi okulun kamerasından tespit etmiştim. Çarpan vatandaş masrafı tazmin etti. Aynı şekilde çözersiniz İnşallah. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201610 yıl comment_372610 Kameradan bulursanız amenna yoksa düzeltilir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 201610 yıl Yazar comment_372929 Fotoğrafını çekemedim fakat arka bagaj kapağı plakanın altında düz bir alanda olduğu için olur gibime geliyor. Henüz ilgilenip götüremedim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın