Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Milas Auto King Tecrübesi Olan Var Mı?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar aracı alalı daha 1 ay oldu bodrumda gece vurup kaçma vakası(ramazan ramazan küfür etmiym burada)milas auto king deneyimi olan varmı acaba herkeze teşekkürler.

image.jpeg

Yanıtlama zamanı:

Otomatik Mesaj

Bu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Otomobiller Hakkında > Otomobil Sohbetleri kategorisine taşınmıştır.

Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Ayrıca ÜYELİĞİNİZİ tamamlamayı unutmayınız aksi hallerde hesabınız donacaktır.

Saygılarımızla,
Focus Club Tr Yönetimi

Yanıtlama zamanı:

Öncelikle geçmiş olsun.

Farın için yapılabilecek bişey yok. Kırmızı bir bantla kapatmanı tavsiye ederim orayı.

Tampon içinde eğer kaskon var ise Auto King'de mini hasardan halledebilirsin.

Milas Auto King'i kullanmadın ama Bodrum'daki RS Otomotiv'de mini hasar onarıyor. Tavsiye ederim.

Yanıtlama zamanı:

kasko varsa beyan ile mini onarımdan yaptırılır serviste galiba helvacıoğlu vardı bodrumda ...

Yanıtlama zamanı:

degerli yorumlarinız için tesekkurler.far 400 tl diyorlar kasko bozdurmakda istemiyorum rs otomativ i degerlendirecegim tesekkur ederim

Yanıtlama zamanı:

auto king genel olarak gecersiz bir firma.aracimi bir kere biraktim birakmaz olaydim.Hatay subesi auto king tam bir rezalet

Yanıtlama zamanı:

evet bende diger araclarimda bu sorunu yasadigim icin genel olarak autoking deneyimlerinizi ögrenmek istedim ama klasik auto king galiba :aman:

Yanıtlama zamanı:

Autoking bilgisiz deneyimsiz işten anlamayan tamamen amoterce is yapan bir kurum. Önünden dahi geçmem .

Yanıtlama zamanı:

bugun itibari ile bodrum helvacıoğluna bıraktım onarım sonrası fotoğraf paylaşımı yapacağım herkese tesekkurler degerli yorumlariniz icin

Yanıtlama zamanı:

bu hasar basit şekilde çözülür belki ufak tefek çizik izi kalabilir ama boyanın üstündeki siyahlaşmış kısım komple geçer.. auto kingle uğraşmayın serviste çözüm sağlanır.. stop pahalıysa internetteki çıkmalardan yarı fiyatına alınabilir.. geçmiş olsun

Yanıtlama zamanı:

Auto king Eskişehir kapandı, bu işçilik (ucuz ve deneyimsiz işçi çalıştırma dolayısıyla kalitesiz işçilik ve para hırsı) sonlarını getirmişe benziyor, darısı diğer illere...

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Emre Gül said:

bu hasar basit şekilde çözülür belki ufak tefek çizik izi kalabilir ama boyanın üstündeki siyahlaşmış kısım komple geçer.. auto kingle uğraşmayın serviste çözüm sağlanır.. stop pahalıysa internetteki çıkmalardan yarı fiyatına alınabilir.. geçmiş olsun

siyh kısımları bezle bastirarark silince gecti zaten 6 7 parca boya kalkması var dediginiz cikma yda yan sanayi stop lambalarıda 200 250 tl zaten ben 400 tl ye biraktim bugun bayiye aksama yetisir insallah i miss my car?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.