Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 20188 yıl comment_455763 Buradaki konu ile Cem abinin verdiği çok ayrı şeyler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 20197 yıl comment_503159 Değerli arkadaşlar aracim 2015 focus trendx yol bilgisayarında ortalama tüketim 1.3/100km gosteriyor normalde 5,2 olması gerekmiyor mu bu sorunu yaşayan ve düzelten varsa yazabilir mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 20197 yıl comment_503170 4 saat önce, Volkan Y. yazdı: Değerli arkadaşlar aracim 2015 focus trendx yol bilgisayarında ortalama tüketim 1.3/100km gosteriyor normalde 5,2 olması gerekmiyor mu bu sorunu yaşayan ve düzelten varsa yazabilir mi Eski konularımıza aktardım mesajınızı daha fazla örneği forumda yine var, arama yaparak okuyabilirsiniz. Sonuç olarak servise uğrayın garantiniz varsa. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 20197 yıl comment_503267 15 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Eski konularımıza aktardım mesajınızı daha fazla örneği forumda yine var, arama yaparak okuyabilirsiniz. Sonuç olarak servise uğrayın garantiniz varsa. Malesef garanti bitti aracı yeni aldım bakımı yaptırdım ama sorunu yeni fark ettim servise sorucam sifirlayinca duzeliyor.bir sorum daha olacak blootod ve aux konularına aktarabilir misiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 20197 yıl comment_503269 5 saat önce, Volkan Y. yazdı: bir sorum daha olacak blootod ve aux konularına aktarabilir misiniz Google’a aramak istediğiniz o konuları yazıp yanına Focusclubtr.com yazmanız yeterlidir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın