Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Kasnak Sorunu...


Faruk Çelik

Soru

herkeze iyi formlar arkadaşlar, bu gün aracın motor kısmına giren yavru kediyi çıkarma esnasında krank kasnağına (krank kasnağı olduğunu düşünüyorum. motor sol taraf en alttaki kasnak) baktığımda kasnak yüzeyinin bir bölümünde bombeye benzer bir çıkıntı vardı acaba bu normal birşey mi yoksa sorun mu var. 1.6tdci olan arkadaşlar kontrol ederek bana bilgi verebilirler mi acaba.  

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 5 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 1

aracı servise götürdüm bu gün. kasnakta ki yalpalama sebebi yüzey de bulunan plastiğin yerinden çıkmasından dolayı olmuş. yerine taktılar sorun giderildi. ama başıma öylebir iş geldi ki, servis içersinde bunu başka bir konuda sizlerle paylaşmak isterim. konu kapatılabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

eyvallah Sağol kardeşim. kedi değil de acaba kasnak veya rulman dağıldı diye endişelendim. fakat bombe yarım ay şeklinde kasnağın yarısında mevcut... ben servise yarın bir uğrayayım.

Faruk Çelik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

İnşallah normal birşeydir. çünkü araç çalışırken kayışın geçişleri düzgün fakat kasnağa baktığımda o çıkıntîdan olacak ki yalpa yapar gibi bir görüntü veriyor, bende acaba kasnağın ön yüzünde kapak vari bişey varda şişme mi yoksa dağılma noktasında mı diye korktum doğrusu el ile kontrol edicektim motor sıcaklığından el sürmedim yarın sabah iyice bir inceleyeceğim olmaz sa servise danışacağım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.