Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ve Skibbe gitti...


Yakup Ç. A.

Önerilen Mesajlar

news_manset_resim_df_Skibbe004.jpg

Almanya'ya döneceği konuşulan Eskişehirspor teknik direktörü Michael Skibbe, sözleşmesini tek taraflı feshederek takımla yollarını ayırdı. Alman teknik adamın Hertha ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Galatasaray kovduğunda fotomaç Skib bıraktı diye imalı bir manşet atmıştı. Asıl şimdi anlamlı olur o manşet. Daha sene başında Eskişehir 1-2 kötü sonuç alınca Skibbe yollanacak dedikoduları dolanıyordu. Şimdi tam tersi başarılı olunca bırakıp gitmiş, takımını yarı yolda bırakmış resmen. İşin iç yüzünü bilmiyorum ama Skibbe'ye yakıştıramadım bunu.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Eğer dediğin gibiyse Eskişehir yönetimine tüm saygı sev sevgilerimi iletirim !!! :D :D

Eskişehir şu anda ligde 3.sırada. Bugün BJK yenemezse 3.bitirecek ilk yarıyı en kötü 4. bitirecek. Çok iyi başarı, daha ne bekliyorlar anlamadım. Son 4-5 maÇtırda kaybetmiyor takım üstelik.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu fotomaçın ilk yaptığı değil. 2000 de en iyi dönemimizdeyken en kötü haldeki Fenere yenilince aslan terbiyecisi başlığını atmışlardı tarafsız gazetecilik anlayışıyla. :yeah:

E yalanda sayılmaz ama :zha:

6-0 lık maçtan sonra değilmiydi o :)

Bide çok eskiden Fenerbahçenin yapmış olduğu ve Galatasaray taraftarını çok kızdırmış olan bişey vardı şimdi hatırladım :D

Bir FB-GS maçının öncesinde stadın üstünde küçük tek motorlu uçakla turlayıp arkasına Baba ocağına hoşgeldiniz diye bi pankart asmışlardı :D 95 mi 96 mı neydi o yıl belki dahada eskidir :claps:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

E yalanda sayılmaz ama :kop:

6-0 lık maçtan sonra değilmiydi o :D

Bide çok eskiden Fenerbahçenin yapmış olduğu ve Galatasaray taraftarını çok kızdırmış olan bişey vardı şimdi hatırladım :D

Bir FB-GS maçının öncesinde stadın üstünde küçük tek motorlu uçakla turlayıp arkasına Baba ocağına hoşgeldiniz diye bi pankart asmışlardı :smiley2k: 95 mi 96 mı neydi o yıl belki dahada eskidir :D

2000 deki 0-1 lik tek kale maçtan sonraydı. son dakikalarda birkez orta sahayı geçtiydi fener ondada johnson vurdu çarptı gol olduydu :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.