Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201114 yıl comment_38022 Almanya'ya döneceği konuşulan Eskişehirspor teknik direktörü Michael Skibbe, sözleşmesini tek taraflı feshederek takımla yollarını ayırdı. Alman teknik adamın Hertha ile sözleşme imzalaması bekleniyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201114 yıl Yazar comment_38023 Bu adamı hep severdim GS'den beri... Eskişehir bu yarıyı en kötü 4.bitiriyor olacak yada 3. olarak... Neden yollatırsınız ki... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201114 yıl comment_38025 Galatasaray kovduğunda fotomaç Skib bıraktı diye imalı bir manşet atmıştı. Asıl şimdi anlamlı olur o manşet. Daha sene başında Eskişehir 1-2 kötü sonuç alınca Skibbe yollanacak dedikoduları dolanıyordu. Şimdi tam tersi başarılı olunca bırakıp gitmiş, takımını yarı yolda bırakmış resmen. İşin iç yüzünü bilmiyorum ama Skibbe'ye yakıştıramadım bunu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201114 yıl comment_38029 Eğer dediğin gibiyse Eskişehir yönetimine tüm saygı sev sevgilerimi iletirim !!! :D Eskişehir şu anda ligde 3.sırada. Bugün BJK yenemezse 3.bitirecek ilk yarıyı en kötü 4. bitirecek. Çok iyi başarı, daha ne bekliyorlar anlamadım. Son 4-5 maÇtırda kaybetmiyor takım üstelik. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201114 yıl comment_38031 Bu fotomaçın ilk yaptığı değil. 2000 de en iyi dönemimizdeyken en kötü haldeki Fenere yenilince aslan terbiyecisi başlığını atmışlardı tarafsız gazetecilik anlayışıyla. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201114 yıl comment_38074 Yendik Milan (gs - milan) Süper cup tık (gs - real) Sende hep yeniLyon (fb - lyon) Aklıma gelen, supersonik mansetler Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201114 yıl comment_38076 Bu fotomaçın ilk yaptığı değil. 2000 de en iyi dönemimizdeyken en kötü haldeki Fenere yenilince aslan terbiyecisi başlığını atmışlardı tarafsız gazetecilik anlayışıyla. E yalanda sayılmaz ama 6-0 lık maçtan sonra değilmiydi o Bide çok eskiden Fenerbahçenin yapmış olduğu ve Galatasaray taraftarını çok kızdırmış olan bişey vardı şimdi hatırladım Bir FB-GS maçının öncesinde stadın üstünde küçük tek motorlu uçakla turlayıp arkasına Baba ocağına hoşgeldiniz diye bi pankart asmışlardı 95 mi 96 mı neydi o yıl belki dahada eskidir Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201114 yıl comment_38125 E yalanda sayılmaz ama 6-0 lık maçtan sonra değilmiydi o Bide çok eskiden Fenerbahçenin yapmış olduğu ve Galatasaray taraftarını çok kızdırmış olan bişey vardı şimdi hatırladım Bir FB-GS maçının öncesinde stadın üstünde küçük tek motorlu uçakla turlayıp arkasına Baba ocağına hoşgeldiniz diye bi pankart asmışlardı 95 mi 96 mı neydi o yıl belki dahada eskidir 2000 deki 0-1 lik tek kale maçtan sonraydı. son dakikalarda birkez orta sahayı geçtiydi fener ondada johnson vurdu çarptı gol olduydu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın