Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201610 yıl comment_363880 Yaklaşık 7-8 ay önce sağ ön lastiği kaldırma sürtüp patlatmıştım. Lastik değişirken ustanın önerisiyle aynı lastiğin bijonlarını da değiştirmiştik. Dün farkettim ki o bijonların beşi de paslanmış,baya baya belli yani öyle ufak tefek paslarda değil. Şimdi bu bijonları bu şekilde kullanmanın zararı olur mu yoksa en kısa sürede yenileriyle değiştirelim mi? + olarak şapkasız ve şapkalı olarak geçiyordu sanırım bunlar hangisini almalı,değiştirmişken hepsini değiştirmeli mi ? gibi fazlaca sorularıma cevap veren herkese şimdiden teşekkürler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201610 yıl comment_363881 Bence değişikliğe gerek yok dışı farklı ve kötü maldır büyük ihtimal. Ben @ER-OL Otomotiv den kapaksız hepsini aldım değiştim. Pas yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201610 yıl comment_363884 26 dakika önce, Semih G. said: Yaklaşık 7-8 ay önce sağ ön lastiği kaldırma sürtüp patlatmıştım. Lastik değişirken ustanın önerisiyle aynı lastiğin bijonlarını da değiştirmiştik. Dün farkettim ki o bijonların beşi de paslanmış,baya baya belli yani öyle ufak tefek paslarda değil. Şimdi bu bijonları bu şekilde kullanmanın zararı olur mu yoksa en kısa sürede yenileriyle değiştirelim mi? + olarak şapkasız ve şapkalı olarak geçiyordu sanırım bunlar hangisini almalı,değiştirmişken hepsini değiştirmeli mi ? gibi fazlaca sorularıma cevap veren herkese şimdiden teşekkürler... Hatalı üretim olan şapkalılar . Şapkaları düşünce bijon anahtarı acmıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201610 yıl Yazar comment_363887 50 dakika önce, ER-OL Otomotiv said: Hatalı üretim olan şapkalılar . Şapkaları düşünce bijon anahtarı acmıyor. 20 tanesinin bize maliyeti ne olur peki şapkasız ve paslanma yapmayacak olanların Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201610 yıl comment_363894 Tüm arabalarımın değiştirdim, sıra bunda demek ki 20 tanede bana lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201610 yıl comment_363904 Bende satmadan önce hepsini değiştirmiştim.Kapaksızlardan almıştım 2 gün sonra pas yapmıştı.Geçmiş zaman tanesi ya 3 liraydi yada 4 liraydı.Sadece ucundan pas yaptığından bir problem yapmaz kullanabilirsin gönül rahatlığı ile dikkatlı baktığında çirkin görünür o kadar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201610 yıl comment_363910 Sanırım onların 2-3 sene ömrü var. Bende serviste şapkaları düştüğü için değiştirdim.İndirimil3 2,5 tl gibi bir şeye gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 201610 yıl comment_363994 18 saat önce, Semih G. said: 20 tanesinin bize maliyeti ne olur peki şapkasız ve paslanma yapmayacak olanların 20 tanesinin 80 tl fiyatı var. 17 saat önce, Gürkan Çakıroğlu said: Tüm arabalarımın değiştirdim, sıra bunda demek ki 20 tanede bana lazım. Tanesinin 4 tl fiyatı var Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın