Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hasar Kayıtlı 2013 Style Tdci Focus


Furkan Çiçek

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba,

 

Bu gün bir arkadaşa araç almaya gittik. Ani kararlar veren biri olarak gaza geldim aracımı değiştirecektim. Fakat fiyat konusunda çok düşük rakam sundular.

Aracım, 133 Bin'de 22 Bin tl hasar kaydı var. Hasarı tam plakanın oradan aldım. Yürüyen takım hasar almadı. Ön tamponlar kaput airbag ve göğüs değişti. Ağır hasar olarak gözükmüyor. Profilimdeki araç, 1.6 TDCI Style HB 2013 model. 

 

35 ile 40 arası bir fiyat veririz dediler. Ki takas durumunda söve söve çıktım değiştirmekten vazgeçtim. Km yüksek fakat her ay 1 kere İstanbul - Sivas yaptığım için hepsi otobanda yapılmış bir km. Motorum iyi durumda, Xenon Mercekli farlarım var. 

 

Bizim bu alet kaç para yapar tecrübelerinize dayanarak sorsam?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

öncelikle geçmiş olsun...benimde aracım style plus 14000 hasar kaydı var airbag ler ön konsol tamamen değişti şase de ve motorda hiç bişey yok 2012 60000 km deki aracıma 42 ile 46 arasında fiyat veren oldu servis 40 verdi..hep ölü fiyatlar...maalesef ülkemizde araca değil hasar kaydına göre araca değer biçiyorlar.bende aracı satmaktan vazgeçtim keyfi değiştirmek istediğim aracımı artık seve seve binip gezicem biraz daha yıllandıkdan sonra yada gerçek binicisine denk gelirse satıcam....

size verdikleri 35-40 fiyatları ölü fiyatlar onun üzerine en az 2-3 daha koyup kar edicekler sizde ona göre hesap kitap yaparsanız istediğiniz fiyata gider yada arabadan nefret edip ucuza satıcak yada yakıcaksınız:) yada seve seve kısmından yola çıkarak aracınıza yeni şeyler alıp daha çok bağlanıcaksınız en azından ben olayı seçtim.

benim aracımın piyasası 55 civarlarında gideri vardır abartmamak kaydı ile ben sahibindene 48-49 fiyatları yazdım en son 47,5 ve 48 son dedim çok arıyan oldu 41 veren oldu güldüm bağırdım araba satmaya çalışmadım kavga ettim insanlarla...

arabanızı ve arababamı alan olurmu olur istediğiniz fiyatlarda aşağı yukarı vericek olanlarda gerçek binici yani alıcak en az 4-5 sana rahat binicek yada maalesef çok ucuza gidicek

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

'En iyi fiyatı alıcı bilir' derler. Kaç lira olduğunu sahibinden.com sitesinden kıyaslayarak anlayabilirsiniz. İstenen veya teklif edilen fiyatlar tam noktayı belirlemez. Alıcı, orta noktayı hedefleyen fiyat teklif edebilir ki bu can sıkar.

SİZ KAÇ LİRAYA SATIN ALIRSINIZ sorusuna verilecek cevap ta yol gösterecektir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Otomatik Mesaj

Bu konu, Otomobiller Hakkında > 2.el Alım-Satım Bilgileri kategorisinden Otomobiller Hakkında > Otomobil Önerisi kategorisine taşınmıştır.

Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.

Saygılarımızla,
Focus Club Tr Yönetimi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.