Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201610 yıl comment_362086 Merhaba arkadaşlar dün aniden araba çıktı karşıma vende vitesi düşüremeden direkt frene bastım 2. vitesteyken ve hızım durma derecesine kadar düştü ama araç normalde 2. viteste iken bu hızda silkelerken benim aracım silkelemeyle beraber motordan küt küt küt diye yüksek ses çıkartıp stop etti bu durum normal midir? buna benzer sorun yaşayan var mı acaba ve motora bir zarar vermişmiyimdir. Yardımcı olursanız sevinirim. Aracım c max 2004 ghia 1.6 tdci Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201610 yıl comment_362088 Hızınız çok düştü ve debriyaja basmadı iseniz stop etmesi normaldir. Bir kerecikten bir şey olmaz (diye diye memleketin canına okundu ayrı mesele)... Mayıs 6, 201610 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201610 yıl Yazar comment_362089 3 dakika önce, Cem Boneval said: Hızınız çok düştü ve debriyaja basmadı iseniz stop etmesi normaldir. Bir kerecikten bir şey olmaz (diye diye memleketin canına okundu ayrı mesele)... Hocam son yazdığınızı anlamadım şimdi düştü jeton birşey olmaz diyorsunuz ama böyle diye diye halimiz harap diye belirttiniz sanırım Mayıs 6, 201610 yıl Mustafa Pehlivan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201610 yıl Yazar comment_362102 4 dakika önce, H. Cenk said: O küt küt ABS olmasın değil hocam çünkü frene çok yumuşak bastım. bildiğiniz motordan geldi abs olsa farkederdim dediğim gibi ani fren yapmadım ama o anlık heyecan ile debriyaj a basmayı unuttum 2. viteste durma noktasına gelince de küt küt küt diye yüksek bir ses ile silkeleme hissettim. Hatta eşim çarptım sandı korktu. Mayıs 6, 201610 yıl Mustafa Pehlivan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201610 yıl comment_362186 Sorun değil, hepimizin başına gelmiştir, bakmayın kimsenin sesinin çıkmamasına... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201610 yıl comment_362200 Sıkıntı olmaz, üstadlar zaten yazmış. Duyulan ses motor veya şanzıman takozlarının vuruntusu büyük ihtimal... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın