Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20169 yıl comment_395037 Bu durumda mecburen kılavuzda uyup, sürekli takılı bırakmıyoruz Elektrik de ne güzel kesiliyormuş işte, niye çıkarın diyorlarsa Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20169 yıl comment_395039 Akü kondisyonu düştü, sen de nasıl olsa elektriği kesecek diye bir cihaz bağlı bıraktın diyelim pat gitti. Sırf bu alet ile kondisyonlu akü bitmez zaten de, malum yazmak zorundalar ama. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20169 yıl comment_395042 Bende alışkanlıktır arabayı stop ettimmi çıkartırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20169 yıl comment_395746 hocam doğrudan sigorta kutusuna çekseniz kamera kablosunu? ayrıca gecikme rölesi de bağlanıyor diye biliyorum. Aklınızda kalmaz hiç değilse. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 20179 yıl comment_409705 Tak çıkarla uğraşmamak için bagajdaki çakmaklığa kamerayı taktım 1-2 hafta önce. Dün kayıtlara bakmak için kartı eve alınca gördüm ki kamera hiç kapanmamış, karttaki tüm döngü araç park halindeyken kaydedilmiş.Buradan anladığım bagajdaki çakmaklığın elektriğini hiç kesmemiş araba.Emin olamadığım şey ise bagaj çakmağındaki elektriğinin kesilmemesi normal mi yoksa gem yazılımının bir bugı olabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 20179 yıl Yazar comment_409731 Araç uyku moduna geçtiğinde elektriği kesmesi gerekiyor kesmez ise aracınız da ayrıca usb girişi var ise onu tavsiye ederim. Şu an için usb girişini kullanıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 20179 yıl comment_410139 Yaptığım kontrol sonrası teyit ediyorum; sw araçta bagajdaki çakmaklığın enerjisi araç koruma(uyku) moduna geçtiğinde kesilmiyor. Elektrik kullanan herhangi bir cihaz takılı olduğu sürece elektrik sağlamaya devam ediyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 20179 yıl comment_410148 Şimdi, Kerem Bozdoğan yazdı: Yaptığım kontrol sonrası teyit ediyorum; sw araçta bagajdaki çakmaklığın enerjisi araç koruma(uyku) moduna geçtiğinde kesilmiyor. Elektrik kullanan herhangi bir cihaz takılı olduğu sürece elektrik sağlamaya devam ediyor. Evet bagajdaki elektrik kesilmiyor, SW de ve C-Max lerde aynı, daha doğrusu tüm bagajlarda olanlarda da diyebiliriz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın