Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37714 ben a5 sportback 1.2 tsı beklıyorum çıksın degıstırecem Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37716 ben a5 sportback 1.2 tsı beklıyorum çıksın degıstırecem Ford mu olacak Audi mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37717 Sanmam. Aldığım bayiye arabayı iade edeyim. Benim ödediğim parayı verecekler nasılsa, sonra gidip daha iyi bir pazarlıkla başka bir bayiden Ecoboost alayım. :kıhkıh: :kıhkıh: Ya yemin ediyorum kulağıma, aklıma çok hoş bir fikirmiş gibi geliyor Biri beni durdursuuunnnnnn. Bence durmalısın Alıştıktan sonra TDCI motor hoşuna gidecek Uzun yola çıkmadın dimi hiç ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37725 Bizim durdurmamıza gerek yok. En fazla yarın sabaha kadar güzel hayaller kurar rüyanda huriler falan görürsün. Yarın hepsi son bulacak nasılsa. Bırak anın keyfini çıkar.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37726 Sanmam. Aldığım bayiye arabayı iade edeyim. Benim ödediğim parayı verecekler nasılsa, sonra gidip daha iyi bir pazarlıkla başka bir bayiden Ecoboost alayım. :kıhkıh: :kıhkıh: Ya yemin ediyorum kulağıma, aklıma çok hoş bir fikirmiş gibi geliyor Biri beni durdursuuunnnnnn. Senin ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu Ümit....TDCI teknolojiyi çok kÜçÜmsÜyorsun sen...Hele Focusun TDCI sini..Tamam ecoboost gÜzel,hoşta be gÜzel arkadaşım,dÜnyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz,ayrıca o kadar da muhteşem çekiş kaçış falan yok arabada arkadaşım...Bizimkinden tek farkı ilk hızlanmada daha seri olması....Sonraki farkı şehir içinde farkedemezssin bile.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201114 yıl comment_37743 E dünyanın en pahalı mazotunuda kullanıyoruz ona bakarsan.. Şu aralar bence ecoboost almak daha akılcı. TDCi den daha ucuz. Ama daha iyi performansı var. Abartılı bir tüketimide yok. Heleki benim gibi 5 ayda anca 3600 km yapmış adam için tüketimin hiçbir değeri yok.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201114 yıl comment_37847 Bizim durdurmamıza gerek yok. En fazla yarın sabaha kadar güzel hayaller kurar rüyanda huriler falan görürsün. Yarın hepsi son bulacak nasılsa. Bırak anın keyfini çıkar.. Rüyaya ne gerenk var ki, zaten 7 gün 24 saat görüyorum ben Huriyi :) :) Hanımın adı Huri de :zha: Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201114 yıl comment_37848 Yok ya benimkisi tamamen espiriden ibaret. 1,5 ayda 3200 km yol yapınca Ecoboosst beni kasar biraz diye düşünüyorum. TDCİ ile idare edeceğiz artık. hır hır hırhır Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201114 yıl comment_37851 geçmiş olsun...Gerçekten can sıkıcı bir durum ama içinizi ferah tutun umarım bir an önce aracınıza sapasağlam kavuşursunuz Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201114 yıl comment_37862 Yok ya benimkisi tamamen espiriden ibaret. 1,5 ayda 3200 km yol yapınca Ecoboosst beni kasar biraz diye dÜşÜnÜyorum. TDCİ ile idare edeceğiz artık. hır hır hırhır Ben temmuzda aldım arabayı, şu an 3600 km de.. 5 ayda yapa yapa 3600 km yol yapmışım.. Zaten eğer alırken fiyat listesine dikkat etmiş olsaydım bunu değil ecoboost u alırdım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201114 yıl comment_37873 2 ayda 650 km neyine gerek emre tdcı Aralık 21, 201114 yıl Emre D. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201114 yıl comment_37875 Herhalde rekor bizde.. 20 günde 40 km.. Aralık 21, 201114 yıl Hasan K. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201114 yıl comment_37896 Bende 2,5 ayda 2650 Km yapmışım..Ama hiç şikayetçi diilim TDCI aldığımdan...Hır Hır Hır sesinide çok seviyom ayrıca,gayet güzel geliyor bana o ses.Zaten sadece dışarıda var o ses,içeriden hiçbişi duymuyom ben...Ayrıca uzun yola çıkabilme özgürlüğüne kavuştum,yok benzin çok yakar,yok şu kadar gider derdim yok.Aha yine İstanbul yapıcam Cuma günü..1 Depoyla gidip geliyorum rahatça....Daha ne olsun..Yaşasın TDCI.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201114 yıl comment_37897 Bende 2,5 ayda 2650 Km yapmışım..Ama hiç şikayetçi diilim TDCI aldığımdan...Hır Hır Hır sesinide çok seviyom ayrıca,gayet güzel geliyor bana o ses.Zaten sadece dışarıda var o ses,içeriden hiçbişi duymuyom ben...Ayrıca uzun yola çıkabilme özgürlüğüne kavuştum,yok benzin çok yakar,yok şu kadar gider derdim yok.Aha yine İstanbul yapıcam Cuma günü..1 Depoyla gidip geliyorum rahatça....Daha ne olsun..Yaşasın TDCI.... abi o zaman istanbul buluşmasında kesin gelirsin dimi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın