Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 201610 yıl comment_355535 Merhaba Arkadaşlar, 2003 Gri Focus 1 Sedan aracım var. Üzerindeki sac jantlar ile farklı tarihlerde 3 sibopun yıpranması sonucu sorun yaşadım. Birinde otoyolda olmam nedeniyle durana kadar lastik yandı. Bu nedenle alışım jant ve çelik sibop ile değiştirmek istiyorum. Bir kaç araştırma ile Kormetal KM444 model janta odaklandım. 4x108 14" ve ET35 değerlerine sahip 4 jant, 4 Çelik Sibop, Montaj ve Balans 640 TL. Jant orta Ford Logoyu sormadım. Daha önce Kormetal Jant kullananlardan veya konu hakkında bilgisi olanlardan yorumlarını rica ederim. Almak istediğim jant;http://jant.kormetal.com/jantdetay.aspx?wheelid=94 Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 201610 yıl comment_355541 Otomatik Mesaj Bu konu, Mk1- Modifiye > Focus I > Ford Garajı > Mk1- Yaptığımız Basit Modifikasyonlar kategorisinden Otomobiller Hakkında > Lastik ve Jant Seçimleri kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201610 yıl comment_355590 Kormetal CMS gibi iharacat ağırlıklı çalışan ve belli bir kalite düzeyini tutturmuş bir kuruluş. Ürünlerini kullanmadım, ama olumsuz hiçbir şey de duymadım. Uzakdoğu replikaların aksine malzemeden çalmadan ve bakır eklemeden üretim yapıyorlar, belki istenildiği kadar hafif olamayabilirler ama sorun yaşayacağınızı hiç düşünmüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201610 yıl comment_355621 Ben ilk mondeomda kullanmıştım. ( 2000 yılında Epey oldu ama hiç sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum. Cem Beyin dediği gibi oldukça eski ve ihracat ağırlıklı çalıştıkları için sorun olacağını sanmıyorum. Hatta bazı otomotiv firmalarına da üretim yapıyorlar diye biliyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 20179 yıl comment_402685 Ankarada bulunan arkadaslar jant alacaksa kesinlikle euromaster bayisi olan Moda Jant Lastik adlı bayiyi tercih etmesin.altindag ilcesinde olan bayi ankamall un caprazinda bulunuyor.sahipleri kaba ustelik fiyatlari asiri pahali.kormetal jantina karar verenler sahibinden sitesine bakmali.yada jant ureticisi olan petlas bayilerine bakilmali. Ocak 27, 20179 yıl İbrahim Aydın tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın