Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201610 yıl comment_352530 Arkadaşlar kolay gelsin.2006 model cvt sanziman dizel bir focusum var.Son dönemlerde bir ses başladi.yetkili servis su pompasinin arizalandigini ve degismesi gerektigini söyledi.Üç gündür fiyat vermediler ben de bugun sanayi civarindan gecerken sorayim dedim girdim sordum.Parca fiyati 90 tl.Aracimi yetkili servis disinda tamir ettirmiyorum.Sizce özelde yaptirayim mi yoksa servise gideyim mi tekrar.tesekkurler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201610 yıl comment_352532 geçmiş olsun benimde başıma gelmişti. devir daimden su kaçağı.yalnız devirdaimle beraber triger setide değişti.ustam sökülen triger setini tekrar takmam dedi.bende triger ve devirdaimi beraber değiştirdi.bildiğim kadarıyla servislerde aynı şekilde çalışıyor.bence ikisini beraber değiştirmeniz kafanızın 5 yıl daha rahat olmasını sağlar.yetkili servismi özel servismi derseniz.ben özel serviste yaptırdım.malzemeyi kendim aldım servisin yarı fiyatına hallettim.karar sizin Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201610 yıl Yazar comment_352533 85 bin bakiminda triger setini serviste degistirdim.simdi tekrar istemezler zannetmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201610 yıl comment_352534 aracınız kaç binde acaba muhtemelen 85000 de sadece triger değişmiştir. ama devirdaimin ömrü 100.000 dir.servis ikisini bir değiştirseydi şimdi böyle bir sorununuz olmazdı.(daha önce ikisi birden değiştiyse yapılan işçilik belli bir süre garantilidir ücretsiz yapmaları gerekir. parça hatalı olabilir) ama tek değiştiyse bence başka bir servise gidin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201610 yıl Yazar comment_352535 tamam tesekkur ederim.Ilginiz icin cok sagolun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201610 yıl comment_352549 Otomatik Mesaj Bu konu, Mk2- Modifiye > Focus II > Ford Garajı > Mk2- Mekanik & Motor kategorisinden Focus II > Ford Garajı > Mk2- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın