Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 1 Polen Filtre Değişimi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba,

2003 Model Benzinli Focus 1 aracım var. 2012 Yılında bakımda polen filtresi de değişti. Bir hafta sonra arabayı yıkadığımda sağ koltuk altında su biriktiğini gördüm. Sileceklerin altındaki plastikleri söktüğümde Polen Filtresinin üstünde her hangi bir kapak yoktu. Geçici bir kapak taktım ve bu güne kadar en ufak su sızması yapmadı. Klimanın soğutması, soğuk veya sıcak hava üflemesi gayet iyi durumdadır.

Bir tamirciye sorduğumda Polen Filtre değişiminde camcıya gidip macun çektirmen gerekli dedi. Her filtre değişiminde camcıya gitmek bana mantıklı gelmedi. Acaba bu aracın Polen Filtresi üstünde bir kapak olması gerekli mi? Kapak varsa resmi veya nereden tedarik edilebileceği hakkında yardımlarınızı rica ederim.

Solved by Cem Boneval

Yanıtlama zamanı:
  • Solution

Polen filtre yuvasının kapağı yok. 

Camla motor bölmesi arasında plastik geniş bir ızgara var, önden ve arkadan tırnakla geçmeli. 

Değişim esnasında dikkatsiz çıkarılırsa özellikle arkada cam tarafındaki ki (bkn. video 55.saniye) tırnaklar kırılıyor, orada hafif bir açıklık kalıyor ve yağmur suyu giriyor.

Eğer durum buysa orayı bol silikonla iyice yapıştırmak ve hatta daha iyisi alttaki yuva sağlamsa siyah vida ile tutturmak lazım.

Bildik bir problemdir. Sanayideki ustalar kolaylıkla halleder. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

50. Saniyede çıkarılan parçanın iç kısmında oluk var. Bu olukta bir kaç çatlak vardı, onarıldı. Aynı parçada tırnaklar kırık. Aşağıdaki parçadan iki tane alsam sorun düzelir mi?

https://www.akgurticaret.com/default.asp?git=9&urun=2282#.

55. Saniyede Filtrenin üstünde siyah ızgara var, bende yok. Yaptığım geçici kapak ile 3 yıl kullandım. Kapak, filrenin üstünü tamamen kapatıyor, yanlardan hava giriyor. Bana göre iyi üflüyor ama, acaba havayı yeterli almıyor olabilir mi?

Yanıtlama zamanı:

Yeterince açık yazdım. 

Ekleyebileceğim bir şey yok.

Kapak yok, çıkan filtre yapısı nedeniyle öyle görünüyor.

Su girişi cama yakın kısımdaki aralıktan oluyor, orayı sabitlemek lazım.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.