Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201610 yıl comment_346969 Merhabalar , Memlekete gideli Focus u kullandığım 3 haftadır geceleri durmadan bana selektör yapıp duruyolar nedenini anlamdım. Araçla hep kısalarla ve asla sis farı veya benzeri ışıklandırmalarım açık olmadığı halde selektör yapıp durdular bu olay çok defa başıma geldi . Bir kaç seferlik durum değil ayrıca araçın far yükseklik ayarlarını yaptım hatta serviste de tanıdık vardı onada yaptırdım tekrar ama hala geceleri karşıdan gelenler selektör yapıyolar bende selektör yapıyorum . Bide far biraz dağınık ışık veriyor gibi geldi ama ufuk çizgisi gayet normal duruyor . Sizce bu durum normal mi sorun ne olabilir ? Çok mu güçlü bu focus un kısaları Baya rahatsız etti beni araç bu arada 2 aylık daha Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201610 yıl comment_346972 Ayarlarda sorun yok diyorsun. İlginç doğrusu. Dağıtması konusunda haklısın ama fazla dağıldığı nokta zaten etkisiz aydınlatmaya sahip. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 201610 yıl comment_346977 ayardan sonra bagaja ağırlık koyuluyorsa kumandanın ortasından uygun ayara getirmek lazım. güçlü olması ile alası yok doğru ayardaki far bazı uç noktalar dışında göz almaz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın