Eray Alkan Oluşturma zamanı: Şubat 19, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 19, 2016 Merhaba Araçta radyo açıkken tuş takımı aydınlatmaları yanmıyor, cd çıkartma tuşuna basınca yanmaya başlıyor Bunun bir ayarı varda ben mi bulamadım yoksa bir sorunmu var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Arıza var gibi. Onunla ilgili bizim sistemlerde bir ayar yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Eray Alkan Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 servis yolu gözüktü o zaman ekranı kapatabiliyoruz fakat tuşlar için bir ayar bulamadım teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bedirhan Doğan Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2016 Üstadım CD bozuk. Başka CD ile denemelisin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Eray Alkan Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 On 19.02.2016 at 21:02, Bedirhan Doğan said: Üstadım CD bozuk. Başka CD ile denemelisin. CD bozuk değil normal takılmadan parazit yapmadan çalıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bedirhan Doğan Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Siz başka CD ile deneyin, büyük ihtimalle çalışacaktır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Eray Alkan Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 34 dakika önce, Bedirhan Doğan said: Siz başka CD ile deneyin, büyük ihtimalle çalışacaktır tamamdır deniyeceğim teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bedirhan Doğan Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Rica ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Ben hiçbir şey anlamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Eray Alkan Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Sorun multimedia nın tuş takımları yanmıyor CD çıkartma tuşuna basınca tuş takımı aydınlatmaları yanıyor İçerisindeki CD yi çıkarınca yandığı için içerisindeki CD nin bozuk olabilme ihtimali tuş takımını aydınlatmalarını etkilermi göreceğiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bedirhan Doğan Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Yakup Bey, Bazı CD'lerde tuş takımı ışığı belli bir süre sonra yanıyor veya hiç yanmıyor. Olay bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Ford bu işi becerememiş mi diyoruz yani Hala ilginç geliyor o sebeple sorun oluyorsa. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Eray Alkan Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Birde yeni başlık açmadan buradan cvp arayayım ayna ısıtmaları çalışmadı aracın, arka cam buğu çözücü ile aynı yerden çalışmıyor mu ? Ankara dönüşü tapatalk tan sordum fakat konuyu yanlış yere açmış olabilirim silinmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bedirhan Doğan Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 10 dakika önce, Yakup Çağatay said: Ford bu işi becerememiş mi diyoruz yani Hala ilginç geliyor o sebeple sorun oluyorsa. Ford'un beceriksizliği değil Yakup Bey. Hareketli depolama sisteminin olduğu her yerde (CD, DVD, HDD) bu sorunlar olabilir. Çünkü CD'yi hareket ettiren şey bir motor. Motorlar malesef dijital sistemlerin en yavaş elemanı, bu yüzden geriye kalan her eleman motorun hızına ayak uyduracak. Çözümü: Hareketsiz depolama sitemi yani USB ve SD CARD Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Bu sorun dediğimiz şey ışıklandırmanın yanıp sönmemesi ise bana hala mantıksız geliyor Servis'e uğramak lazım diyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2016 Bozuk CD'den dolayı motor çok güç çekiyor, aydınlatma gidiyor galiba. Ya da sistem çalıştıpından emin olamıyor. Eğer sadece CD çalarken bu sorun yaşanıyor ise bu bir neden olabilir. Biz artık CD kullanmayı unuttuk, hep USB'den. Geçenlerde CD alacağım tuttu. Baktım zor oluyor, onu da mp3'e çevirip, usb'ye attım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Eray Alkan
Merhaba
Araçta radyo açıkken tuş takımı aydınlatmaları yanmıyor, cd çıkartma tuşuna basınca yanmaya başlıyor Bunun bir ayarı varda ben mi bulamadım
yoksa bir sorunmu var
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 27 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap