Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Elektrikli Süpürge Tavsiyesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bence bu olay bir şehir ici birde şehir dışı araba sahibi olmak gibi çözülmeli. 10 yıl boyunca alıp çöpe atladığımız makina kalmadı. En sonunda bu sorunu arnica bora sulu makina alarak çözdük. Uzun yol aracı o dip köşe tüm ev temizleneceği zaman törenle o çalıştırılıp temizleniyor. Yok yere bişeyle döküldü. Falan filan kısa temizliğe küçük saplı bir elektrik süpürgesi devreye giriyor. Bir C sınıfı sedan bir A sınıfı şehir faremiz var. Tavsiyem tek makinaya dünya para verip 40 aparatı sok tak yapacağına iki makina al huzur bul.

• Yanıt 34
  • Görüntüleme 7,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• @Onur Sezgin @Doğan Kurban @Serdar Eryürekli beyler ben gocunmam bundan haberiniz olsun. Eve alinacak elektrikli herseyi ben arastiririm. O yuzden markasini da bilirim modelini de. Ayrica gerektiginde

• vay anasını konuyu ağzım açık okudum, sanki latince konuşuyorsunuz    Sırada ne var kıymalı kol böreği tarifleriniz mi ?     Süpürgeye 2000 TL vermek mi ? Şimdi bir şey diyeceğim aramız

• Mehmet Demir
    Mehmet Demir

zamanından önce torbasını değiştiririm derseniz, alman malı, bosch-siemens(hatta alman malı profilo süpürge alabilirsiniz) sessiz modelleride var.. max 2000 watt yeterli.. uçuk rakamda vereb

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Ben de supurge uzerine yaklaşık 1 ay kadar arastirma yaptım ve sonunda philips 9194 toz torbali modelini aldım aşırı ve aşırı memnunuz ki annem bize misafirliğe geldiginde kullanip babama gider gitmez aldirmis kesinlikle tavsiye ediyorum

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bizim serüvenimiz de Rowenta Ro6477 model bir süpürge almakla sonuçlandı. 1.000tl ödedik, yanında güzel bir tencere de hediye oldu tefal shoptan alınca :)

Yanıtlama zamanı:

hayırlı olsun o zaman :D

Yanıtlama zamanı:

Hem fiyatı uygun olsun hem de işini gayet iyi yapsın diyenlere bir süpürge tavsiyesi de benden..

Fakir Clyde toz torbasız süpürge... Parçaları filtreleri vs. rahatlıkla sökülüp temizlenip yıkanabiliyor...

fakir_clyde-kirmizi_-elektrikli-supurge_ 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.