Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2015 Focus Navigasyon Multimedya

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşım belki kafanı karıştıracam ama ben 1 ay öncesinde kamasonic markanın ithal ettiği newfron markası multi medyayı taktirdim. Bire bir uyumlu direksiyon kumandası  park sensörü v.s  direk çalışıyor  ayrica mca kasalarda merkezi kilit kapilarda bu modelde o tuş kaldırıldı yani 8 inch ekran v.s donanimi cok iyi. 

IMG-20160216-WA0000-1.jpg

• Yanıt 55
  • Görüntüleme 27,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Doğrudur ürün bu, Astra için olanın kodu farklıydı. Zaman zaman iPhone ile bluetooth bağlantısında problem olabiliyor. Telefonu kapat aç yapınca düzeliyor. Telefonun internetini erişim noktası olarak

• BulentGulsahin
    BulentGulsahin

Bende navimex android kullaniyorum.  Telefon ekranini cihaza yansitma var ( mirror link) cihaza android marketten istediginiz uygulamayi yukleyip telefonun internetiyle eslestirip kullanabil

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

İsmen terimler hatalı oluyor, MirrorLink; CarPlay ve AndroidAuto gibi bir uygulama. Üçüncü parti üretici bu adamdan lisans almadan uygulamayı koyamaz. Gibi: https://mirrorlink.com/car audio Scree

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Ender Y. said:

Arkadaşım belki kafanı karıştıracam ama ben 1 ay öncesinde kamasonic markanın ithal ettiği newfron markası multi medyayı taktirdim. Bire bir uyumlu direksiyon kumandası  park sensörü v.s  direk çalışıyor  ayrica mca kasalarda merkezi kilit kapilarda bu modelde o tuş kaldırıldı yani 8 inch ekran v.s donanimi cok iyi. 

IMG-20160216-WA0000-1.jpg

Öncelikle multimedya ekranınız hayırlı olsun. Aynı ürünü 1 haftadır bende araştırıyorum ve almayı düşünüyorum. Ama aklıma takılan bazı noktalar var. Mesela benim için cihazın dokunmatik geribildirim süresi ve cihazın menü akışındaki hızı önemli. Bu üründe bu bahsettiğim şeyler nasıl? Birde ürünü ne kadara taktırdınız ?

Yanıtlama zamanı:

Akışkanlığı yada dokunmatik de herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Tepki verme süresi güzel herhangi bir yavaşlama yada kasma olayı olmadı.  Ürünü İstanbul istoç daki mağzasından aldım. Takma olayını ise tanıdık bir yere uygun fiyata yaptırdım.Maliyetine bana toplamda 1400 e geldi. Bu ara kutusunda kamera ve gerekli aparatları. İkinci usb desteklemsi 3g desteği var. Aslında bir çok fonksiyonu var.

Yanıtlama zamanı:

Aslında ben aynı ürünü takma dahil 1400 tl ye ama kampanya var 1250 Tl ye takarım dediler. Ama tek korkum araç içerisi garanti kapsamından çıkarsa. Sonuçta elektronik aksama dışardan yabancı birşey bağlıyoruz. Garanti problem olmasa bende yaptırmayı düşünüyorum.

11 dakika önce, Ender Y. said:

Akışkanlığı yada dokunmatik de herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Tepki verme süresi güzel herhangi bir yavaşlama yada kasma olayı olmadı.  Ürünü İstanbul istoç daki mağzasından aldım. Takma olayını ise tanıdık bir yere uygun fiyata yaptırdım.Maliyetine bana toplamda 1400 e geldi. Bu ara kutusunda kamera ve gerekli aparatları. İkinci usb desteklemsi 3g desteği var. Aslında bir çok fonksiyonu var.

Yanıtlama zamanı:
15 dakika önce, Anıl Uruç said:

Aslında ben aynı ürünü takma dahil 1400 tl ye ama kampanya var 1250 Tl ye takarım dediler. Ama tek korkum araç içerisi garanti kapsamından çıkarsa. Sonuçta elektronik aksama dışardan yabancı birşey bağlıyoruz. Garanti problem olmasa bende yaptırmayı düşünüyorum.

Anlıyorum ancak bu cihazlar bu araçlara göre tasarlanıp, yapılmıştır. Daha önceden 2009 titanium modelede taktırmıştık ve halen çalışmakta. Herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Ancak elektronik cihazlarda ne zaman ne olacağı belli olmaz. Sony orjinal sistemi taktırırsan bu sefer nagivasyon, kamera v.s bir çok sorun daha önüne çıkacaktır. 

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

yeni taktırdığım navigasyon bana 1400 e mal oldu. işletim sistemi windows galiba uzantıları öyle yani. hızı normal telefonla görüşmede sıkıntı yok direksiyondan yönetebiliyorsun yada tuş atayabiliyorsun . navigasyon yine normal . ses güzel veriyor sıkıntı yok. fena değil 

20160325_191442.jpg

20160325_204710.jpg

20160325_211042.jpg

20160329_181638.jpg

20160325_204718.mp4

Yanıtlama zamanı:
14 saat önce, M Oğuzhan Kurt said:

yeni taktırdığım navigasyon bana 1400 e mal oldu. işletim sistemi windows galiba uzantıları öyle yani. hızı normal telefonla görüşmede sıkıntı yok direksiyondan yönetebiliyorsun yada tuş atayabiliyorsun . navigasyon yine normal . ses güzel veriyor sıkıntı yok. fena değil 

20160325_191442.jpg

20160325_204710.jpg

20160325_211042.jpg

20160329_181638.jpg

20160325_204718.mp4

Hocam öncelikle hayırlı olsun. Acaba cihazın dokunmatik tepki süresinide gösteren bir video çekme şansınız var mı ? Birde cihazınızın markası nedir ?

Yanıtlama zamanı:

markası arlox diye aldım ama yazan bir yer yok . tepkime hızı normal ufak kasmalar olabiyor 1 sn gecikmeli filan telefon dokunmatiği gibi değil malum . arıkan elektronik diye biryerden almış benim aldığım yer sitesine baktım 2015 modeller için daha iyi versiyonlu multimedyaları varmış benimki biraz ucuz yollusu . http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-ford-focus-4-yeni-navigasyon-kamera-tv-ar-lox-ar-4300fhd-kapasit-258485225/detay   buna bakibilirsin

• 9 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Konu eski ama hortlatayim 

bu navi cihazlarin ekran boyutu hepsinde aynimi benimde kafam karisti. 

Kimisinde ekran yukari bakiyor arkada oturan falan ekrani goremez gibi cyclone ekrani cok guzel direk ön tarafa bakiyor ama malum fiyat pahali taktiran arkadaslardan yorum alabilirmiyim. 

Yanıtlama zamanı:

Yolda giderken ekran birden bu hale geldi. Mavi renkler sarımsı bi renk aldı soldu bütün renkleri ama dokunmatik falan çalışıyor. Bağlantı yerlerinde bir problem çıkma vs mi oldu yoksa ekran kartı gibi birşey varsa o mu arızalandı ?

IMG_7874.JPG

Yanıtlama zamanı:
11 saat önce, Ercan Gülmez yazdı:

Yolda giderken ekran birden bu hale geldi. Mavi renkler sarımsı bi renk aldı soldu bütün renkleri ama dokunmatik falan çalışıyor. Bağlantı yerlerinde bir problem çıkma vs mi oldu yoksa ekran kartı gibi birşey varsa o mu arızalandı ?

IMG_7874.JPG

görüntü itibariyle öyle duruyor. ekran pinleri yada kablosunda problem var gibi.

Yanıtlama zamanı:
10 saat önce, Olcay Sert yazdı:

görüntü itibariyle öyle duruyor. ekran pinleri yada kablosunda problem var gibi.

İnşallah öyledir ??

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
20.01.2017 - 01:09 tarihinde, Ercan Gülmez yazdı:

IMG_7874.JPG

Cyclone servisinde dokunmatiğin arkasındaki ekran değişti. Dokunurken daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim

• 7 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba,

3-5 ay içinde multimedya taktıran var mı. öneri ve tavsiyelerinizi rica ederim. 

Roger Solagan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
12 saat önce, Roger Solagan yazdı:

Merhaba,

3-5 ay içinde multimedya taktıran var mı. öneri ve tavsiyelerinizi rica ederim. 

yakın zamanda en beğendiğim navi @Engin Uzunoğlu nunki ama o focusa takmamıştı. astra vardı galiba. menu vs herşey aynı sadece çerçeve farklı 

ürün şuydu galiba focus için olanın

https://www.navimex.com.tr/Urun/navimex-ford-focus-new-nav-9912/589

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.