Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201610 yıl comment_344903 merhabalar 2005 cmax kullanma klavuzunu internetten indirdim fakat klavuzda başka bir klavuzdan daha bahsediyor, müzik sistemi gibi menüleri içeriyormuş internette bulamadım bu klavuzu nasıl temin edebilirim. ve müzik sisteminde saat var o saatin ayarını nereden yapacağımı bir türlü bulamadım yardım ederseniz sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201610 yıl comment_344916 Merhaba Fatih, müzik sistemini anlatan mini bir kitapçık vardı evet, onu da nette arasan bulunabilir belki. Saat ayarı için menüde clock sekmesine girip ayarlaman gerekiyor. Menüyü kurcalasan yaparsın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201610 yıl comment_344924 Buyrun kılavuz burada mevcut Hala netten aratın diyenler var yahu Saat ve tarih için: Menü tuşuna basın ve aşağıya doğru indirin orada ayar kısmı olacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201610 yıl comment_344933 Taş geldi, @Yakup Çağatay ? Ben ecnebi siteler için demiştim (bkn. Kıvırtma falan filan ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201610 yıl comment_344942 Bazılarında menü tuşuna basmak ve saati bulmak gerekiyor. Bazı modellerde de menü tuşuna basılı tutup, saati bulmak gerekiyor. Ama hangisi nasıl ben de hatırlamıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 201610 yıl Yazar comment_345295 tekrar merhabalar; gerek yol bilgisayarında gerekse müzik setindeki menülerinde saat ile ilgili bir seçenek bulamadım aklıma yatmayan şey ise yol bilgisayarında ki menülerin çok az oluşudur. ayarlara giriş dil ayarlar çıkış ve sonrasında ; ölçü birimi mesajlar dışında başka bir seçenek yok diye hatırlıyorum bu kadar kısa olabilirmi sizce. Şubat 13, 201610 yıl Fatih Bulut tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın