Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201610 yıl comment_343187 Degerli arkadaslar 2 yili askindir 2007 focus otomatik sedan kullanıcısıyım sizleri iki yıldır taoip ediyor fakat üye olmuyordum nihayet aranizdayim aracima yaptiğim bazi modifikasyonlari sizlerle paylasacagim. Motor ve enjektör sesinden rahatsiz oldugun icin aracima akgur ticaretten 2.0 motor focus icin üretilmis motor kapağini aldim baglanti yerleri tutmuyordu keserek yerlerini degistirdim. Motor ustunde bulunan 2 si egzoz borusunda olan deliklere ona özel gececek pim yaptirdim. Motor kapaginin içine ısıdan etkilenmeyen izolasyob malzemesi ile kapladim. Sonuc mukemmel bence ses baya kesildi. Motor sesi daha tok geliyor lpgnin enjektör sesi hic kalmadi göruntüde oldukca guzelllesti. Toplam maliyeti bana 100 tl oldu. Aracimda ses yalitimi mevcut tek ses motordan geliyor onu bir türlü çözemedim bu nihayet sorunumu büyük oranda çözdü Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201610 yıl comment_343197 Paylaşım için teşekkür Güle güle kullanın. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın