Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201610 yıl comment_340599 2012 model F3 aracımda uzaktan kumandalı anahtar ile kapıları açmak istediğimde çoğu kez 3-4 defa basıyorum ancak algılanıyor ve kapılar öyle açılıyor. Son günlerde iyice algılanmaz oldu. Sustalı anahtarı serviste orjinali ile değiştirdim fakat problem çözülmedi. Pili değiştirdim olmadı. Servise götürdüğümde nedense o an düzeliyor. Arıza tespiti yapılamıyor. Aynı durumda olan veya çözümünü bilen var mı? Araçtaki alıcının yerini bilen var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201610 yıl comment_340616 Sadece servis'e gidince mi düzgün çalışıyor? Çok takılma olan yerde yüksek gerilim hattı vb şeyler var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201610 yıl Yazar comment_340633 4 saat önce, Yakup Çağatay said: Sadece servis'e gidince mi düzgün çalışıyor? Çok takılma olan yerde yüksek gerilim hattı vb şeyler var mı? Serviste çalışıyor. Her zaman yapmıyor. Genelde uzun süreli parklardan sonra çok oluyor. Sadece bir yerde değil her yerde oluyor. Benim merak ettiğim tüm F3 ler böyle mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201610 yıl comment_340634 Uzun süre ne kadar ? Ona göre cevap verir arkadaşlar ama böyle bir şey olacağını hiç sanmıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201610 yıl comment_340636 10 dakika önce, saner can said: Serviste çalışıyor. Her zaman yapmıyor. Genelde uzun süreli parklardan sonra çok oluyor. Sadece bir yerde değil her yerde oluyor. Benim merak ettiğim tüm F3 ler böyle mi? Benimkinde hiç böyle birşey olmadı. Daha önce @Kaan Yagizer abi nin bloğunda yazdığı bir yazı geldi aklıma. Yine bu soruna benzer bir sorunla alakalı başından geçen bir olay. Aracın içindeki alıcılardan arka taraftakindeki sorunla alakalıydı. Belki fikir verebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201610 yıl Yazar comment_340637 1 dakika önce, Doğan Kurban said: Aracın içindeki alıcılardan arka taraftakindeki sorunla alakalıydı. Belki fikir verebilir. Bende öyle düşünüyorum. F3 de alıcılar arka tarafta mı acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201610 yıl comment_340638 Alıcı ne alıcısı abi ? Nerede olduğunun önemi yokki şuan Buyrun ilgili konu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın