Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

DiscoveryNET

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

http://balikesirnet.net

konya merkezli bir firma sanırım...balıkesirde böyle bir hizmet sunuyorlar... çatıya bir alıcı kurup internet hizmeti sunuluyor...12 aylık 8mbit 320 tl...uygun gözüküyor ama yasal mı bu? kendi internetimi wifi ile başkalarına pazarlamak gibi bir şey :) ocak ayı sonunda dsmarttan taahhütüm bitiyor...bir akraba geçmiş buna memnunmuş ama bana pek güvenilir bir şey gelmedi...

Yanıtlama zamanı:

Araştırdım, yasal görünüyor, lisans almış çoğu firma, hatta bu işe girmeyi düşünüyorum. En azından son kullanıcı açısından sorun görünmüyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

telefon numarası var yarın bir görüşeyim bakalım...deneme 3 aylık yaparım olmadı...daha yüksek hız olaydı süper olurdu...

Yanıtlama zamanı:

karasal digital yayın hala başlamadı, 4.5 .. beyinlerimiz kızaracak bu gidişle..

8 mbit az.. upload da önemli benm için.. şu an 25/2 kullanıyorum..upload 10 olmalı aslında..

artık cloud şu bu çıktı, upload fakiriyiz

Yanıtlama zamanı:

https://www.ilynet.net/

Bu da bursada aynı işi yapan firma.. Yeni taşındığımız evde altyapı olmadığı için interneti taşıyamadık.Bu firma da tüm siteye bu sistemi kurdu aylık 35 liraya yine 8 mbps.. Ama en guzel yanı adil kullanım noktası hız düşme yok.devamlı bir şeyler indirip yükleyen biri değilim ama film vs.indiriyorum.Şu ana kadar sıkıntı yaşamadım.. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.