Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201114 yıl comment_34416 Arkadaşlar Focus II lerde Boya kodu ve numarasını araç içerisinde yazan bir etiket varmıdır. Ben Araç kataloğunu araştırdım bulamadım. Bazı araçlarda yedek olarak rütuş boyası veriyorlarmış bana öyle bir şey vermediler. Park sensörü montajı yaptırdım, sensörler tamponda siyah siyah göze batıyor onları boyatmak istiyorum. Amaç renk farkı olmasın istiyorum.Araç rengi Aytozu Gri. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201114 yıl comment_34422 Mevlüt abi sanırım servis dışında boyatacaksın..Artık teknoloji öyle ilerlediki bazı boyacılar araca bakarak kod'u çıkartıyor ve ona göre boya üretiyor (karışım ile) Aracın bir taraflarında yazıyor mu bilmiyorum ancak servis'e telefon açarak öğrenilebilir diye düşünüyorum.. Buarada yedek boya felan eskiden vardı yahu ey gidi 1996 larda doğan ile verirlerdi küçük kutuda Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 201114 yıl comment_34438 benim f2 de Sağ ön kapının içerisinde bir plaka var o plakada yazabilir belki Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 201114 yıl Yazar comment_34565 Mevlüt abi sanırım servis dışında boyatacaksın..Artık teknoloji öyle ilerlediki bazı boyacılar araca bakarak kod'u çıkartıyor ve ona göre boya üretiyor (karışım ile) Aracın bir taraflarında yazıyor mu bilmiyorum ancak servis'e telefon açarak öğrenilebilir diye düşünüyorum.. Buarada yedek boya felan eskiden vardı yahu ey gidi 1996 larda doğan ile verirlerdi küçük kutuda Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için Yakup, Geçenlerde bızim burada arkadaşın birisi o araç almış yedek lastiğin olduğu yerde küçük bir kutu içerisinde Rütuş boyası diye boya çıkmış. Araç Ford değil bende o yüzden cümleyi yazdım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 201114 yıl comment_34566 Ne demek rica ederim..Ogün'ün dediği yerde belki yazar pek sanmıyorum ama.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201114 yıl comment_35993 aynı renk araç bende de var boya koduna ihtiyacım olduğunda servis boya kodunun sağ dikiz aynasının içinde yazdığını söylemişti Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 201213 yıl comment_114799 bulabildinizmi renk kodunu birde ön park sensörü takdırsak garantide sorun olurmu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 201213 yıl comment_114900 Arkadaşlar Focus II lerde Boya kodu ve numarasını araç içerisinde yazan bir etiket varmıdır. Ben Araç kataloğunu araştırdım bulamadım. Bazı araçlarda yedek olarak rütuş boyası veriyorlarmış bana öyle bir şey vermediler. Park sensörü montajı yaptırdım, sensörler tamponda siyah siyah göze batıyor onları boyatmak istiyorum. Amaç renk farkı olmasın istiyorum.Araç rengi Aytozu Gri. Hocam renk koduna gerek yok, önüne gelen ilk boyacıya git anında sana focus aytozu grinin renk kodunu ezbere söyler, ben gittim ordan biliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 201213 yıl comment_128357 Rotuş boyası alırken adama focus aytozu diyince oda hemen yapıp vermişti, fırçayla sürünce fark oluyor ama boyadanmı yoksa rotuş olduğundanmı bilmiyorum. Spolieri boyaya bıraktığımı söylemiştim, biraz önce aradılar ayna kapağının altındaymış boya kodu diye söktüm fotosunu attım bakalım ne olacak Burayada ekliyim belki lazım olur Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın