Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201114 yıl comment_34409 focus larda serit takip sistemi varmı .varsa hangi modellerde bilginiz varmı. apple da tanıtımı var orada serit takip sistemi var diyo Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201114 yıl comment_34414 Konu yeri hatalıydı konuyu doğru yere taşıdım.Özen gÖstermenizi rica ediyorum Şuan Focus 3'lerde bu donanım sunulmamaktadır.. Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde ve abd'de standart veya opsyion olmak kaydı ile sunulmaktadır.. 2012 yılında getirilmesi otosan planlarının arasındaymış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201114 yıl comment_35283 Şerit Takip sistemi ile Kör Nokta Uyarı sistemi 2012 yılı içinde getirtilecek deniliyor..Gerçekten de çok gerekli donanımlar bence..özellikle uykusuz mecburi uzun yol yolculuklarında şeritten sapmalarda araç uyarı sinyali veriyor ve direksiyon titremeye başlıyor...Kör nokta uyarı sistemi ise A ve B sütunları kalın olduğu için oldukça tehlike yaşama riski bulunan Focus 3 ler için çok gerekli diye düşünüyorum...Ben özellikle kör nokta konusunda bu Focusta çok sıkıntı yaşıyorum,Focus 2,5 da böyle değildi oysa...Aynalar Focus 2,5 ile birebir aynı olmasına rağmen yandan gelen araçlar çok tehlikeli biçimde kör noktaya düşüyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201114 yıl comment_35298 Bence hiç uyarmasın. Direk sağ sinyali yakıp sağa çeksin dursun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201114 yıl comment_35300 Yeni gelen Titanium paketlerde var dediler sanki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201114 yıl comment_35302 Ben özellikle kör nokta konusunda bu Focusta çok sıkıntı yaşıyorum,Focus 2,5 da böyle değildi oysa...Aynalar Focus 2,5 ile birebir aynı olmasına rağmen yandan gelen araçlar çok tehlikeli biçimde kör noktaya düşüyor... Korkarım ya koltuğun y ada aynaların doğru ayarlı değil. Bence gayet başarılı.. Kör nokta var ama aynalarda değil. Ben sağ dönerken yola penç durduğumda sağ arka taraftan gelen arabayı göremiyorum mesela. Ama Zeynep'in çocuk koltuğundan dolayımı sütundan dolayımı daha karar veremedim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201114 yıl comment_35312 bence ayna dizyanı çok saçma enine geniş olacağına boyuna daha geniş araba aynası değil boy aynası Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201114 yıl comment_36052 Ben ciddi anlamda sıkıntı yaşıyorum yan dikiz aynalarıyla...Nasıl ayarlarsam ayarlayım kör nokta oluşuyor...Aynaların yerleşiminde mi yoksa koltukların pozisyonunda mı bir sorun var bilmiyorum...Gerçekten f3 sahiplerinin Kalın A sütunu ve kör nokta konusunda çok dikkatli olmalarını tavsiye ederim.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201114 yıl comment_36055 Bende tali yoldan ana yola çıkarken sıkıntı çekiyorum. Yani direk sağ yan tarafa bakarken neredeyse hiç görünmüyor yol. Kafamı ileri geri hareket ettirmek zorunda kalıyorum. Uzun ve keskin virajlarda da a sutunu özellikle sola dönülüyorsa yolu kapatıyor. Bunu bir de Clio da yaşamıştım, kafanı ileri geri hareket ettirmek zorunda kalıyorsun. Görüş açıları sıkıntılı bencede Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201114 yıl comment_36060 opel de olan özellik f 3 titanıumlar da var mı acaba? benim çok aradığım bir özellik. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201114 yıl comment_36063 A Sütunu çok kalın...Ayrıca ön camdaki sensör zamazingosuda çok büyük...Dolayısıyla ön sağ-sol görüş açısı çok kısıtlanmış....Aynalardaki kör nokta sıkıntısı da tehlikeyi daha arttırıyor....Lütfen dikkatli kullanın....Gerçekten bir sıkıntı var görüş açılarında....Hadi kör noktayı bir şekilde çözerizde a sütunundan kaynaklanan görüş açısı sıkıntısını napıcaz bilmiyorum...Aynamı koysak acaba ,hani şu 3-5 liratya satılan kör nokta aynalarından mesela Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201114 yıl comment_36065 ön cama resmen torpido koymuşlar bora abi yine yazıcam, aynalar çok kötü çok saçma dizaynı var yetmıyor resmen... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201114 yıl comment_36066 opel de olan özellik f 3 titanıumlar da var mı acaba? benim çok aradığım bir özellik. Hayır bu özellikler Focus 3 te yok. Sadece (kendi aracıma göre yazıyorum) sağa sola dönerken döndüğün tarafı ekstradan aydınlatan bir ampül koymuşlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201114 yıl comment_36067 Hayır...Yok..Daha doğrusu şöyle,Titanyum F3 lerde viraj aydınlatma lambaları varne tarafa direksiyon dönerse o taraftaki farın içinde o köşeyi aydınlatan bir ekstra far daha var....Bi-Xenon farlar var ama Titanyum x pakette..Ancak BiXenon farlarda aktif farlar şu an yok,yani karşıdan gelen yada öünüzdeki aracı algılayıp farları kısaya çeviren sistem avrupada var ancak henüz Türkiyede satışta diil..Sürüş Destek sistemi+Kör nokta sistemi ile birlikte 2012 de Türkiyede satışa sunulması ekleniyor....Videoda görülen adaptif yani sağa sola dönen BiXenon farlar ise yok,sadece Yükseklk ayarını kendiliğinden yapan BiXenon farlar var....Viraj aydınlatma işini sadece viraj lambalarıyla yapıyor fakat ben çok memnunum gayet yeterli aydınlatması benim Titanyum X in.... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın