Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

şerit takip sistemi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

focus larda serit takip sistemi varmı .varsa hangi modellerde bilginiz varmı. apple da tanıtımı var orada serit takip sistemi var diyo

• Yanıt 55
  • Görüntüleme 16,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Benim de tuzum olsun çorbada, gerçi eski yazdıklarımdan farklı değil ama olsun: 1. Yakup yerden göğe kadar haklı, mesaj içerikleri konu başlığından kopunca okuyucu için zorluk oluyor ve ilgi azal

• Bence hiç uyarmasın. Direk sağ sinyali yakıp sağa çeksin dursun.

• Hayır...Yok..Daha doğrusu şöyle,Titanyum F3 lerde viraj aydınlatma lambaları varne tarafa direksiyon dönerse o taraftaki farın içinde o köşeyi aydınlatan bir ekstra far daha var....Bi-Xenon farlar var

Yanıtlama zamanı:

şu an getirilen modellerde bulunmuyor

Yanıtlama zamanı:

Konu yeri hatalıydı konuyu doğru yere taşıdım.Özen gÖstermenizi rica ediyorum

Şuan Focus 3'lerde bu donanım sunulmamaktadır..

Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde ve abd'de standart veya opsyion olmak kaydı ile sunulmaktadır..

2012 yılında getirilmesi otosan planlarının arasındaymış.

Yanıtlama zamanı:

Şerit Takip sistemi ile Kör Nokta Uyarı sistemi 2012 yılı içinde getirtilecek deniliyor..Gerçekten de çok gerekli donanımlar bence..özellikle uykusuz mecburi uzun yol yolculuklarında şeritten sapmalarda araç uyarı sinyali veriyor ve direksiyon titremeye başlıyor...Kör nokta uyarı sistemi ise A ve B sütunları kalın olduğu için oldukça tehlike yaşama riski bulunan Focus 3 ler için çok gerekli diye düşünüyorum...Ben özellikle kör nokta konusunda bu Focusta çok sıkıntı yaşıyorum,Focus 2,5 da böyle değildi oysa...Aynalar Focus 2,5 ile birebir aynı olmasına rağmen yandan gelen araçlar çok tehlikeli biçimde kör noktaya düşüyor...

Yanıtlama zamanı:

Bence hiç uyarmasın. Direk sağ sinyali yakıp sağa çeksin dursun.

Yanıtlama zamanı:

Yeni gelen Titanium paketlerde var dediler sanki.

Yanıtlama zamanı:

Ben özellikle kör nokta konusunda bu Focusta çok sıkıntı yaşıyorum,Focus 2,5 da böyle değildi oysa...Aynalar Focus 2,5 ile birebir aynı olmasına rağmen yandan gelen araçlar çok tehlikeli biçimde kör noktaya düşüyor...

Korkarım ya koltuğun y ada aynaların doğru ayarlı değil. Bence gayet başarılı..

Kör nokta var ama aynalarda değil. Ben sağ dönerken yola penç durduğumda sağ arka taraftan gelen arabayı göremiyorum mesela. Ama Zeynep'in çocuk koltuğundan dolayımı sütundan dolayımı daha karar veremedim.. ;)

Yanıtlama zamanı:

bence ayna dizyanı çok saçma enine geniş olacağına boyuna daha geniş araba aynası değil boy aynası ;)

Yanıtlama zamanı:

Ben ciddi anlamda sıkıntı yaşıyorum yan dikiz aynalarıyla...Nasıl ayarlarsam ayarlayım kör nokta oluşuyor...Aynaların yerleşiminde mi yoksa koltukların pozisyonunda mı bir sorun var bilmiyorum...Gerçekten f3 sahiplerinin Kalın A sütunu ve kör nokta konusunda çok dikkatli olmalarını tavsiye ederim....

Yanıtlama zamanı:

Bende tali yoldan ana yola çıkarken sıkıntı çekiyorum. Yani direk sağ yan tarafa bakarken neredeyse hiç görünmüyor yol. Kafamı ileri geri hareket ettirmek zorunda kalıyorum. Uzun ve keskin virajlarda da a sutunu özellikle sola dönülüyorsa yolu kapatıyor. Bunu bir de Clio da yaşamıştım, kafanı ileri geri hareket ettirmek zorunda kalıyorsun. Görüş açıları sıkıntılı bencede

Yanıtlama zamanı:

opel de olan özellik f 3 titanıumlar da var mı acaba? benim çok aradığım bir özellik.

Yanıtlama zamanı:

A Sütunu çok kalın...Ayrıca ön camdaki sensör zamazingosuda çok büyük...Dolayısıyla ön sağ-sol görüş açısı çok kısıtlanmış....Aynalardaki kör nokta sıkıntısı da tehlikeyi daha arttırıyor....Lütfen dikkatli kullanın....Gerçekten bir sıkıntı var görüş açılarında....Hadi kör noktayı bir şekilde çözerizde a sütunundan kaynaklanan görüş açısı sıkıntısını napıcaz bilmiyorum...Aynamı koysak acaba ,hani şu 3-5 liratya satılan kör nokta aynalarından mesela

Yanıtlama zamanı:

ön cama resmen torpido koymuşlar bora abi yine yazıcam, aynalar çok kötü çok saçma dizaynı var yetmıyor resmen...

Yanıtlama zamanı:

opel de olan özellik f 3 titanıumlar da var mı acaba? benim çok aradığım bir özellik.

Hayır bu özellikler Focus 3 te yok. Sadece (kendi aracıma göre yazıyorum) sağa sola dönerken döndüğün tarafı ekstradan aydınlatan bir ampül koymuşlar.

Yanıtlama zamanı:

Hayır...Yok..Daha doğrusu şöyle,Titanyum F3 lerde viraj aydınlatma lambaları varne tarafa direksiyon dönerse o taraftaki farın içinde o köşeyi aydınlatan bir ekstra far daha var....Bi-Xenon farlar var ama Titanyum x pakette..Ancak BiXenon farlarda aktif farlar şu an yok,yani karşıdan gelen yada öünüzdeki aracı algılayıp farları kısaya çeviren sistem avrupada var ancak henüz Türkiyede satışta diil..Sürüş Destek sistemi+Kör nokta sistemi ile birlikte 2012 de Türkiyede satışa sunulması ekleniyor....Videoda görülen adaptif yani sağa sola dönen BiXenon farlar ise yok,sadece Yükseklk ayarını kendiliğinden yapan BiXenon farlar var....Viraj aydınlatma işini sadece viraj lambalarıyla yapıyor fakat ben çok memnunum gayet yeterli aydınlatması benim Titanyum X in....

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.