Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201510 yıl comment_333618 Hayırlı akşamlar herkese dün 2012 titanyum aracıma ses sistemi takdırdım ve bugün farkettim ki arka park sensörü ekranda mesafe gösteriyor ancak ses gelmiyor sebebi nedir acaba önde bi problem yok ama Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201510 yıl comment_333621 Bunun cevabını bizim vermemiz mümkün değil, sistemi ellettiğiniz elektrikçi veya servis kontrol etmeli Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201510 yıl Yazar comment_333623 Peki park sensöründen gelen sesler için ayrı bir hoparlör var mı yoksa kapı hoparlörlerinden mi alıyor sesi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201510 yıl comment_333625 Orjinal sistemde hoparlörler ortak, park sensörü kapılardaki hoparlörleri kullanıyor (önler için ön kapı, arkalar için arka kapı) Aralık 6, 201510 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201510 yıl Yazar comment_333626 Ama önler çalışıyo arka çalışmıyo müzik sesi alçalıyo ama park sensörü sesi gelmiyo Yani bu sorunu çözmek için arka kapıları mı sökecekler yoksa müzik setinin içinde mi o kablolar Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201510 yıl comment_333627 Tam olarak neyi değiştirdiler? Yeni sistem nasıl bir şey? Park modülünden gelen bilgiyi müzik sisteminin okuması gerekiyor, yeni sistemin ayarları ile ilgili bir sıkıntı olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201510 yıl Yazar comment_333629 On ve arka hoparlörler kompedent bi amfi bide sub var Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201510 yıl comment_333631 5 dakika önce, Murat Kavuk said: Tam olarak neyi değiştirdiler? Yeni sistem nasıl bir şey? Park modülünden gelen bilgiyi müzik sisteminin okuması gerekiyor, yeni sistemin ayarları ile ilgili bir sıkıntı olabilir. Müziği kısıp ses vermemesi bir kablo bağlantısı eksikliği olabilir @Osman Çağıldak sabah mı gidiyorsun @Murat Kavuk ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201510 yıl comment_333632 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu said: Müziği kısıp ses vermemesi bir kablo bağlantısı eksikliği olabilir @Osman Çağıldak sabah mı gidiyorsun @Murat Kavuk ? Tüm işlemi müzik sistemi yapıyor, modülden hoparlörlere bağlantı gözükmüyor. Görüntü var ses yok ise, müzik sistemi ile ilgili bir sıkıntı olabilir. Ama sadece fikir yürütüyorum, emin değilim. Uçak bu gece, son saatler. Sonra ver elini Jakarta Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201510 yıl Yazar comment_333633 Az önce müzik sistemcimi aradım arkaları Anfiye bağladığımız için ses gelmiyo sesi ama tam anlamadım ne demek istedi yarım gel de bakalım çalıştıralım dedi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201510 yıl comment_333636 Yarın halleder o halde. Jakartaya selam, iyi yolculuklar @Murat Kavuk Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın