Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201510 yıl comment_332757 2008 Ford focus Sw arabama bir türlü bagaj havuzu ve cam rüzgarlığı bulamadım.Sw kullanıpta bunları bulabilen varmı acaba.Sırf bu yüzden arabadan soğudum valla sw olunca hiç bir şeyini bulamıyorsun arabanın üvey evlat gibi olmuş sw Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 201510 yıl comment_336737 Bende aradım 4 cam için cam rüzgarlığı bulamadım. Sadece ön camlara taktım (ön camlarda film yok) arka camlarıda biraz koyu film yaptım bence güzel oldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 201510 yıl comment_336785 Otomatik Mesaj Bu konu, Focus II > Ford Garajı > Mk2- Genel Bilgiler kategorisinden Focus II > Ford Garajı > Mk2- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201610 yıl comment_340444 arkadaşım ben izmirdeyim.burada bir aksesuarcıda sormuştum cam rüzgarlığını 60 tl dedi çin malı.ben taktırmadım.ama taktırmayı düşünüyorum.bagaj havuzu bende bulamadım.ama bir döşemecide yaptırabilirsin.orjinali gibi olmasada işini görür Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201610 yıl comment_340682 Merhaba arkadaslar ben de bir sw kullanicisi olarak benzer dertlerden muzdaribim.cam ruzgarlik takim aldim ama on iki kullanilabiliyor.bagaj havuzu bende bulamadim. Arka tampon reflektoru dustu servis 50 tl ye getirebilecegini soyledi bir yerde 20 tl ye denk getirdim ama soldaki orjinalle arasinda daglar kadar fark var. Kisacasi sw bircok acidan mantikli kullanisli arabamdanda cok memnunum ancak ulkemizde ve dunyada cok satmis olan focusun sw versiyonu icin aksesuar bulmak neredeyse imkansiz Ocak 17, 201610 yıl Bekir Danıştekin tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın