Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201510 yıl comment_331847 Hafta sonu için güncelmeye gitmek için birde ben bakayım FordEtis'e dedim. Ford Etis'te güncelme bakarken bir kod daha gördüm. 4W567 - DPS6/6DCT250 WARRANTY EXTENSION Rus sitelerde bişeyler yazmışlar ama anlamadım. Hangi garantimiz uzadı ne kadar ne oldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201510 yıl comment_331867 Powershift (DPS6 / 6DCT250), a program of additional warranty This program is additional warranty applies to the following components of the 6-speed automatic transmission with Powershift dual dry clutch DPS6: • Calibration (transmission control module). • Dual dry clutch. • Seals primary shaft. The warranty on parts is extended to a maximum of four (4) years from the date of entry into force of the guarantee without mileage. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201510 yıl comment_331875 türkçe meal'i : Ey benzinli otomatik kullanıcısı ... aracınızın garantisi bitmiş dahi olsa şanzıman coflarsa seni yağmurda şemsiyesiz bırakmayacağım. (bkn. CVT + ASM şanzımanlarına garantiden/bedelsiz onarım yaptıran Fört kullanıcıları) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın