Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

ford focus 2011 model motor çalışmıyor

Featured Replies

Solved by İbrahim Dk.

Yanıtlama zamanı:

Konu birleştirildi.  Bu başlık altından devam edelim .

Yanıtlama zamanı:

Bencede hava yapma olasılığı az yakıt filtresi değişmiş araç çalışmış hava yapsa çalışmaz vak vak pompası yok diye biliyorum  

aracınızda mazot filtresi hortumlarını doğru taktığınıza eminmisiniz ? Depodan gelen enjektör yakıt kütüğündeki rail basınç müşürüne giden hortumlardan bahsediyorum ...

Yanıtlama zamanı:

Geçen yıl benim de başıma şöyle bir durum gelmişti. Kamyonetim ilk çalıştırmalarda ancak uzun uzun 5-6 marşta çalışıyordu. Ustaya götürdüm ve bakması için bıraktım. Kızdırma bujileri vs. yeni takılmıştı. İki saat sonra beni aradı ve pompanın söküleceğini ve pompacıya gönderileceğini söyledi. Ben hemen atlayıp gittim. Ustaya "araç çalıştıktan sonra herhangi bir sorun yok pompadan olsa silkeleme ya da vuruntu vs. yapar dedim. O da benden iyi biliyorsan kendin yap dedi biraz tarşıttık. Oraları buraları karıştırırken ara bir yakıt hortumunun terleme yaptığını farkettik. Meğer yakıt hortumu sızdırıyor ve hava yapıyormuş. Bence aracınızın yakıt sistemini iyice bir gözden geçirin. Basitten karmaşığa doğru sorunu arayın. 

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Solution

Yardımlarınız için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Sorun çözüldü. Sorun yeni takılan mazot filtresinin altındaki deliktenmiş. Buradan yakıt sistemine hava yaptırıyormuş. Kısmet işte milyonda bir olur oda bize denk geldi. Şu an araba normal çalışıyor.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.