Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

ford focus 2011 model motor çalışmıyor


ilker barış güven

Soru

merhba.2011 model lpg-benzinli otomatik aracım var. aracım 1 anda kendiliğinden arızalandı.aracımda marş basıyor.ateşleme yapıyor fakat motor bir türlü çalışmıyor.hangi ustaya servise gittiysem aracı cıhaza bağladı arıza bulamadılar.ama arabamın motoru çalışmıyor.kafayı yiyeceğimarabam 1 haftadır tamır edılemıyor.motorun tüm parçalarına bakıldı-ateşlemeye-akıt sistemine bakıldı.enson beyin arızalı dendı oda sağlam çıktı ne olur bır akıl verın yol gösterin kafayı yiyeceğim.arabayı yakıp kurtulacağm sonunda.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0

Bencede hava yapma olasılığı az yakıt filtresi değişmiş araç çalışmış hava yapsa çalışmaz vak vak pompası yok diye biliyorum  

aracınızda mazot filtresi hortumlarını doğru taktığınıza eminmisiniz ? Depodan gelen enjektör yakıt kütüğündeki rail basınç müşürüne giden hortumlardan bahsediyorum ...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Geçen yıl benim de başıma şöyle bir durum gelmişti. Kamyonetim ilk çalıştırmalarda ancak uzun uzun 5-6 marşta çalışıyordu. Ustaya götürdüm ve bakması için bıraktım. Kızdırma bujileri vs. yeni takılmıştı. İki saat sonra beni aradı ve pompanın söküleceğini ve pompacıya gönderileceğini söyledi. Ben hemen atlayıp gittim. Ustaya "araç çalıştıktan sonra herhangi bir sorun yok pompadan olsa silkeleme ya da vuruntu vs. yapar dedim. O da benden iyi biliyorsan kendin yap dedi biraz tarşıttık. Oraları buraları karıştırırken ara bir yakıt hortumunun terleme yaptığını farkettik. Meğer yakıt hortumu sızdırıyor ve hava yapıyormuş. Bence aracınızın yakıt sistemini iyice bir gözden geçirin. Basitten karmaşığa doğru sorunu arayın. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.