Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3.5 Sensör Algılanamadı Hatası

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
9 dakika önce, Gökhan Tekin said:

Teşekkür ederim çok sağolun Bugün servise tekrar gittim. Heralde servis çalışanı bilgi almış bir yerlerden  bu sefer gider gitmez elinde cihazla siboplarda ki sensörleri ölçtü sol arkadan  sinyal alamadı. Lastik sökümü yapacaktık bir de baktım ki lastiği kendileri sökmememişler arka taraftaki lastikçiye söktürmüşler. Lastikçi iş başı yapacaktı ki sökmeye gerek yok yeni sensör takalalım, oda şimdi elimizde yok haftaya gelin halledelim dediler. Sizce aracın sensörü kırılmış ve o lastikçi de sensör olmadan montaj yapmışsa fotoğraflarını çekip şikayette bulunayım mı?

değmez.

Muhtemelen sensör kırılmıştır. TAksınlar yensini, araca tanıtsınlar. Eğer çok bir km yaptıysanız da biraz ekşiyin başlarına bakımda indirim yapsınlar "3 kuruşluk iş için 5 kuruşluk benzin yaktık" diyin :) 

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Gökhan Tekin said:

Tamamdır o zaman ;)

Problem çözüldü demek ki geçmiş olsun.... sana tavsiyem yeni takılacak sensör resmi kayıt ile yapılsın (fatura, garanti vb.) Eğer orjinal olmayan veya problemli bir parça takarlar ise hakkını arayabilesin nacizane tavsiyem.

Yanıtlama zamanı:
36 dakika önce, Faruk Çelik said:

Problem çözüldü demek ki geçmiş olsun.... sana tavsiyem yeni takılacak sensör resmi kayıt ile yapılsın (fatura, garanti vb.) Eğer orjinal olmayan veya problemli bir parça takarlar ise hakkını arayabilesin nacizane tavsiyem.

Yetkili servisin orjinal ürün takmama gibi bir şansı varsa o servisi kapatırlar hocam :) Merak etmeyin 

Yanıtlama zamanı:

geçen yıl 2004 megane 2 aracımın sensörlerinden bir tanesini lastikçi kışlıkları takarken levyeyle kırmıştı yenisi 260tl tutmuştu. ayrıca yenisini de tanıtmak gerekiyor araca.

Yanıtlama zamanı:
9 saat önce, Yakup Çağatay said:

Yetkili servisin orjinal ürün takmama gibi bir şansı varsa o servisi kapatırlar hocam :) Merak etmeyin 

İyi de neden yetkili servis yandaki ahmet/mehmet ustaya lastiği söktürüp taktırıyor. Sence bilgili bir çalışan olsaydı o sensöre zarar gelirmiydi ben bu ülkede yapılan işlerin layıkıyla yapıldığına inanmıyorum. Ben yetkili serviste değiştirdiğim baskı balatayı 400km sonra tekrar değiştirmek zorunda kaldım hemde suçlanarak bu sebepten herzaman garanti oynamak lazım. Başını ağırttım kusura bakma....

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.