Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 201510 yıl comment_331671 9 dakika önce, Gökhan Tekin said: Teşekkür ederim çok sağolun Bugün servise tekrar gittim. Heralde servis çalışanı bilgi almış bir yerlerden bu sefer gider gitmez elinde cihazla siboplarda ki sensörleri ölçtü sol arkadan sinyal alamadı. Lastik sökümü yapacaktık bir de baktım ki lastiği kendileri sökmememişler arka taraftaki lastikçiye söktürmüşler. Lastikçi iş başı yapacaktı ki sökmeye gerek yok yeni sensör takalalım, oda şimdi elimizde yok haftaya gelin halledelim dediler. Sizce aracın sensörü kırılmış ve o lastikçi de sensör olmadan montaj yapmışsa fotoğraflarını çekip şikayette bulunayım mı? değmez. Muhtemelen sensör kırılmıştır. TAksınlar yensini, araca tanıtsınlar. Eğer çok bir km yaptıysanız da biraz ekşiyin başlarına bakımda indirim yapsınlar "3 kuruşluk iş için 5 kuruşluk benzin yaktık" diyin Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 201510 yıl comment_331723 3 saat önce, Gökhan Tekin said: Tamamdır o zaman Problem çözüldü demek ki geçmiş olsun.... sana tavsiyem yeni takılacak sensör resmi kayıt ile yapılsın (fatura, garanti vb.) Eğer orjinal olmayan veya problemli bir parça takarlar ise hakkını arayabilesin nacizane tavsiyem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 201510 yıl comment_331730 36 dakika önce, Faruk Çelik said: Problem çözüldü demek ki geçmiş olsun.... sana tavsiyem yeni takılacak sensör resmi kayıt ile yapılsın (fatura, garanti vb.) Eğer orjinal olmayan veya problemli bir parça takarlar ise hakkını arayabilesin nacizane tavsiyem. Yetkili servisin orjinal ürün takmama gibi bir şansı varsa o servisi kapatırlar hocam Merak etmeyin Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 201510 yıl comment_331738 geçen yıl 2004 megane 2 aracımın sensörlerinden bir tanesini lastikçi kışlıkları takarken levyeyle kırmıştı yenisi 260tl tutmuştu. ayrıca yenisini de tanıtmak gerekiyor araca. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201510 yıl comment_331786 9 saat önce, Yakup Çağatay said: Yetkili servisin orjinal ürün takmama gibi bir şansı varsa o servisi kapatırlar hocam Merak etmeyin İyi de neden yetkili servis yandaki ahmet/mehmet ustaya lastiği söktürüp taktırıyor. Sence bilgili bir çalışan olsaydı o sensöre zarar gelirmiydi ben bu ülkede yapılan işlerin layıkıyla yapıldığına inanmıyorum. Ben yetkili serviste değiştirdiğim baskı balatayı 400km sonra tekrar değiştirmek zorunda kaldım hemde suçlanarak bu sebepten herzaman garanti oynamak lazım. Başını ağırttım kusura bakma.... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın