Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus mk3 anahtarsız giriş & uzaktan çalıştırma sistemi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Gecenlerde internette gezinirken aliexpress'te bir ürünle karşılaştım, taktım tabi ki kafayı :kıhkıh:

Biraz araştırmanın ardından Ankara'da buldum... Pazartesi sabahı için randevu aldım, taktıracağım hemen.

Yakında fotograflarını paylaşacagım, ilgilenen olursa yönlendirme yapabilirim.

• Yanıt 40
  • Görüntüleme 19,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Amazon'dan elektroniğe girmeyin demişsiniz ama bu işin en iyisi o adamlar  Siz satıcısını seçememişsinizdir veya yurt dışından alışveriş konusunda bazı eksik bilgileriniz vardır. 

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

@Ali Sünbül ve oğluna video için teşekkür ederiz   Buyrunuz     

• Hakan Saraylı
    Hakan Saraylı

Güvenlik açığı konusunda haklısın ki İngiltere'de anahtarsız girişli Land Rover'lar da böyle bir sıkıntı yaşandı bir zamanlar. Ama bu konuda fazla da psikopata bağlamamak lazım    

Yanıtlama zamanı:

Takipteyim ama çok maliyetli ve uğraştırıcı bir iş olduğunu daha önce araştırmıştım ön iki kapı kolu değişiyor aracın 4 ayrı çamurluğunda algılayıcı antenler bulunuyor birde bunları yöneten modül olduğunu söylemişlerdi bağlantıları yaptıktan sonra gem modülünden ıdsten açılması gerekiyormuş keşke cazip bir fiyata bulsakta anahtarsız girişi yaptırsak :)

Yanıtlama zamanı:
Gecenlerde internette gezinirken aliexpress'te bir ürünle karşılaştım, taktım tabi ki kafayı :kıhkıh:

Biraz araştırmanın ardından Ankara'da buldum... Pazartesi sabahı için randevu aldım, taktıracağım hemen.

Hadi bakalim hayırli olsun isallah takipteyiz...

Yanıtlama zamanı:

evet kullanıcısı çok olacak bir sistem..bakalım ne olacak.

Yanıtlama zamanı:

takipteyim bende özellikle bu aliexpress işi şeyleri pek güvenli bulmamakla birlikte her sisteminde bir açığı olduğunu biliyorum. 

hadi hayırlısı umarım güzel sonuçları olur. şöyle yakışıklı bide video çekerseniz bizlere daha da yararı olur.

Yanıtlama zamanı:
On 21.11.2015 22:42:56, Ali Sünbül said:

Ne buldunuz, nereden buldunuz link verseydinizde bizde görebilseydik

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Olcay Sert said:

takipteyim bende özellikle bu aliexpress işi şeyleri pek güvenli bulmamakla birlikte her sisteminde bir açığı olduğunu biliyorum. 

hadi hayırlısı umarım güzel sonuçları olur. şöyle yakışıklı bide video çekerseniz bizlere daha da yararı olur.

ali express +1

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Değerli arkadaşlar bugün saat 10.00 için randevu almıştım, 3 saat montajı sürdü. Hiçbir sıkıntı olmadı tek üzücü olay bagaj uzaktan açılmıyor artık:wacko: Çok maliyetli değil aslında montaj dahil 1100 tl... tabi gps de isterseniz yanında 750tl artışa ugruyor. şuan işyerindeyim ama aksam eve gidince hemen video ve fotograflarını cekip paylaşacagım ayrıntılı bir şekilde 

Aliexpress'e bende güvenemedim açıkcası www.ledron.com diye bir sitede gördüm ankara şaşmazda anlaşmalı oldukları bir yer varmıs hemen yaptılar

Ama aliexpress den araba için birçok ürün aldım köpekbalıgı anten krom kaplamalar vb memnunum onlardan ama elektroniğe girmeyin derim aliexpress ebay amazon vb sitelerden 

Yanıtlama zamanı:

Amazon'dan elektroniğe girmeyin demişsiniz ama bu işin en iyisi o adamlar :) Siz satıcısını seçememişsinizdir veya yurt dışından alışveriş konusunda bazı eksik bilgileriniz vardır. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Kendim alısveris yapmadım amazondan bana söylenilen şeyler bunlar yani benimki öneri gerisi size kalmış :) 

Yanıtlama zamanı:
6 dakika önce, Ali Sünbül said:

Kendim alısveris yapmadım amazondan bana söylenilen şeyler bunlar yani benimki öneri gerisi size kalmış :) 

Mutlaka, karşılıklı öneriler :) 

Bekliyoruz bu arada :) 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Oğlum videosunu çekti, şuan mobildeyim eve gidince atacağım videoyu. Nasıl yüklemem uygun olur acaba? Youtube'ye yükleyip linkmi atayım? Yoksa direk buraya mı atayım?

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Ali Sünbül said:

Oğlum videosunu çekti, şuan mobildeyim eve gidince atacağım videoyu. Nasıl yüklemem uygun olur acaba? Youtube'ye yükleyip linkmi atayım? Yoksa direk buraya mı atayım?

Youtube hesabınız varsa öyle de olur, direkt buraya da olur. Bizim kanalımızda olmasını istiyorsanız, düzenleriz de. Telefon vs yan tutularak çekildiyse :P 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Çekebildiği kadar çekti kendisi :guitar: 

sana atabilirim istersen düzenleyebilirsen?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.