Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 201510 yıl comment_330942 merhaba arkadaşlar; 2015 focus aracımın klima bölgesi plastiklerinden birleşme kısımlarında sanırım, mahalle aralarında giderken rahatsız edici gıcırtı sesi geliyor. sağ dizimin değdiği bölgeden. düz yolda sıkıntı yok. bununla ilgili bişey yapılabilirmi. o bölgeye slikon sprey yada kuru yağlayıcı sprey uygulasam faydası yada zararı olurmu? elimle kontrol ederkende aynı sesi yapıyor. servise gitsem çare bulunabilirmi? Kasım 21, 201510 yıl Serkan erden tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 201510 yıl comment_331016 sağ diz dayanan yerde bende de gıcırtı var bende çözum arıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 201510 yıl comment_331017 Merhaba, Eğer doğru yeri bulup silikon sprey uygularsanız sorununuz çözülür. Silikon spreyin çıkışına ince boru takıp trim aralarına sokarak uygulayınız. Ayrıca, soğuk havalarda araç içinden yeni sesler gıcırtılar gelebiliyor. Aracın içi ısınınca da bunlar azalabilir. İyi akşamlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 201510 yıl comment_331117 Bahsettiğiniz sesleri ben de zaman zaman duyuyorum. Birkez duydunuz mu da kafa takılıyor oraya. Sıfır aldığınız araçta bunları duymak insanı rahatsız ediyor gerçekten. Bundan önceki aracım 2015 golf'te de aynı şekilde, ilk aldığımda bu sesleri (şu anki focustan daha fazlaydı) duydum ve piyasanın genel algısı olan "vw malzeme kalitesi" bu olamaz dedim.. Aracı ilk hafta servise götürdüm. Ustanın tavsiyesi "abicim ben şimdi sesi çözerim ama sök tak yeni araca yazık olur" yönündeydi Plastik parçaymış bunlar, olurmuş böyle şeyler.. Ford ÜG'de S&R (tıkırtı gıcırtı ) mühendisi olarak 2bucuk sene kadar Connect ve Custom araçlarda çalıştım. Vay be dedim boşa uğraşmışız.. Birbirine dokunan yüzeylerde uyumlu malzeme seçmeye, araya pad yada bumper koymaya gerek yokmuş. Olur böyle şeyler deseydik de problem çözülüyormuş.. Neyse konuyu dağıtmayayım, mümkünse araya silikon uygulama en uygun çözüm gibi ama olmuyorsa sökülüp parça aralarına ince sünger pad uygulamaları sesi çözecektir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 201510 yıl comment_331200 abi koskoca araba bende de nadir ama var gıcırtı silikon toz toplar gerek yok duyma olsun bitsin müzik ac ben oyle yapıorum:D Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın