Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Adrenalin - bungee jumping

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
5 saat önce, Mehmet Demir said:
1 saat önce, Mehmet Demir said:

hayır bireysel..

tepeler 75-150 mt arası..  2 gün teorik eğitim, 2-3 gün yerde; paraşütü kaldırma ve üstünüzde açık tutma pratikleri.. yazılı sınavdan 100 almak şart çünkü hep güvenlik soruları...kalan günlerde uçuş.. kurs süresi 10-15 gün.. aşırı rüzgar uçuşu engellerse uzuyor

alman, avusturya, amerikan markalı ekipmaların sıfırı 10 bin civarındaydı o zamanlar, ikinci eller 2-4 bin..  ama ikinci ellerde sahtekarda çok, denize düşmüş, yama görmüşlerde olabilir dikkatli olup bir bilenle almak lazım.. ıslanması dert değilde kurutma tekniğine uymak lazım

@Eray Alkan  vinçten atlamak bana ters, köprüden dereye atlamak lazım..   :)

Thk yamaç paraşütü kursuna gittim. Alçak tepelerden 10 atlayış yapıp amatör pilot belgesi aldık ama ekipman pahalı devamı gelemedi maalesef. 

Bilinçli yapılırsa güzel aktiviteler.

Gerçekten pahalı bir spor

İstanbulda anca vinçle oluyor 65 m Beykoz hayal kahvesi orası Ama çok isterim derenin üzerine atlamayı Karadenizde yapıyorlar bir arkadaşım atlamıştı orada ama 45 m vücudun yarısı suya dalıyormuş Kısmetse yazın beraber gideceğiz 

Yamaç paraşütü Fethiye baba dağ 1700 metre güney pisti Hayatımda o kadar korktuğumu hatırlamıyorum Atladıktan sonra hoca korkuyormusun dediğinde evet demek gerektiğini kendi etrafımızda inanılmaz bir hızla döndermeye başladığında öğrenmiştim (Evet değin kesin bilgi:)  )

Ayrıca rafting, çok eğlenceli ve bungee jumping ve paraşüt kadar tehlikeli değil Buradan başlaya bilirsiniz adrenalin yüklemeye 

@Soner Erik anlatılmaz yaşanır sözü sanırım bu durum için geçerli olur Kesinlikle yap hatta yapalım Forumda bu tarz etkinliklerde organize edilebilirmi acaba ?

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Mehmet Demir said:

hayır bireysel..

tepeler 75-150 mt arası..  2 gün teorik eğitim, 2-3 gün yerde; paraşütü kaldırma ve üstünüzde açık tutma pratikleri.. yazılı sınavdan 100 almak şart çünkü hep güvenlik soruları...kalan günlerde uçuş.. kurs süresi 10-15 gün.. aşırı rüzgar uçuşu engellerse uzuyor

alman, avusturya, amerikan markalı ekipmaların sıfırı 10 bin civarındaydı o zamanlar, ikinci eller 2-4 bin..  ama ikinci ellerde sahtekarda çok, denize düşmüş, yama görmüşlerde olabilir dikkatli olup bir bilenle almak lazım.. ıslanması dert değilde kurutma tekniğine uymak lazım

@Eray Alkan  vinçten atlamak bana ters, köprüden dereye atlamak lazım..   :)

Çok iyimiş.. 2009 da babadağdan hocanın kucağında yapmıştım :) sağlam döndürmüştü çok eğlenceliydi... 

Yanıtlama zamanı:

istanbulda varmı bungee jumping yapılacak yer

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
2 saat önce, Bilgehan K. said:

istanbulda varmı bungee jumping yapılacak yer

vinç le evet var Yaz aylarında fırsat sitelerini takip edersen çok da ucuza atlayabilirsin 

Yanıtlama zamanı:
20 saat önce, Serdar yaman said:

Olsada atlasak emoji3.png

:wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:

Yanıtlama zamanı:
20 saat önce, Serdar yaman said: Olsada atlasak [emoji3]

:wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:

Ne oldu beaaaa [emoji3]

Yanıtlama zamanı:

İstanbul'da adrenalin için trafiğe çıkmam yetiyor.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.