Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 20, 2015 Mondi Renkli: http://www.focusclubtr.com/topic/10933-acaba-nedir-nedir/?do=findComment&comment=330911 10 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 ST deme sakın, evi arsayı sattırma bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Vay vay vay vayy 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 11 dakika önce, Hakan Saraylı said: ST deme sakın, evi arsayı sattırma bana Yetmez yetmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Uçak uçak bu. Ne evi ne arsasi. Koçta ceo olmak lazim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 ıı ııhh olmamış.. mundar etmişler... (!) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 6 dakika önce, Doğan Kurban said: Yetmez yetmez. Evi, arsayı satsam belki yetmez ama üstünü de jantları Yahya'ya satıp tamamlarız 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 6 dakika önce, Doğan Kurban said: Yetmez yetmez. Evi, arsayı satsam belki yetmez ama üstünü de jantları Yahya'ya satıp tamamlarız [emoji3] Sen o jantlara yazik ediyorsun zaten abi. O yollarda kullanilmaz o jantlar. 2 yildir asfalt bile atmamişlar. Dün sana taş attim ama gelmedi heralde [emoji14] Senin mondeoyu parayi bulursam ben alcam abi. Sonra vurucam kırbacı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 mondeo sport... motor daha belli değil. 2.3 RS motoru bekleniyor tamamen salladım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Çok şekilli; "iki sene ucuz bir otomatik al sonra sat" durumu var; ertesinde bunu mu alsak? Para kesin yetmez, hayaller yıkılır; Focus Mk4 bakılır... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 4 dakika önce, Ahmet Dursun said: Çok şekilli; "iki sene ucuz bir otomatik al sonra sat" durumu var; ertesinde bunu mu alsak? Para kesin yetmez, hayaller yıkılır; Focus Mk4 bakılır... Boşuna mı mundar dedik 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Erik Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 (düzenlendi) Sportmen bir beyefendi havasında ama içinde bir şeytanlık var. Yeri gelir hırçın olurum yeri gelir kırmızı halıya çıkarım edasında. Kaslı ama fit bir yapıda. Arabaya ne karakter çizdim beaa.. Resme bir daha baktım da bu SW bir ST mi? Kasım 20, 2015 Soner Erik tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Arkadaş SW galiba, tavan barları var.. "Memnun oldum, en büyük hayranlarınızdan biriyim" 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 400+ ps bekliyorum 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 57 dakika önce, Yahya Akman said: Sen o jantlara yazik ediyorsun zaten abi. O yollarda kullanilmaz o jantlar. 2 yildir asfalt bile atmamişlar. Dün sana taş attim ama gelmedi heralde Senin mondeoyu parayi bulursam ben alcam abi. Sonra vurucam kırbacı Çok kırbaç vurmaya gelmiyor, bak az önce postacı yine kapıyı çaldı, 391 TL. sıkışmış gaz pedalına 5 dakika önce, Yakup Çağatay said: 400+ ps bekliyorum Ağzından bal damlıyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap