Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni focus teyp ışıkları

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Yanmaması bazen sıkıntı yaratıyor..Örneğin bir tünele ya da alt geçide girdiğinizde yanmadığı için tuşlar karanlıkta kalıyor ve Ön konsolda karanlık bir alan oluşuyor..Haa çok mu Önemli,sanmıyorum,fakat estetiğe Özen gÖsteriyorsanız ve o ışıkların yanarken ki havasını seviyorsanız yanmaması gÖzünüze batbilir...Tercih vbeğeni meselesi...Mertol gibi Navigasyon ekranınız varsa mesela o tuşları Önemsemeyebilirsiniz,ama kimisi de illa SONY olsun,o ışıklarda hep ynsın diyebilir(for example :Ben :) )

Yanıtlama zamanı:

Tünele girersen zaten sensör algılar ve farları yakar ve bu durumda da zaten orası aydınlanır.

Yanıtlama zamanı:

Tünele girersen zaten sensör algılar ve farları yakar ve bu durumda da zaten orası aydınlanır.

Yok yanmıyor Mertol,sorunda o zaten..Ancak akşam olunca yanıyor...Enteresan bir durum tabi....Sanırım başka bir durum var..Belki de sensörün geç algılaması ya da algılayamaması sözkonusu....

Yanıtlama zamanı:

E o kadar kısa tünelde zaten o lamba ile ilgili sorun olmaz. He yanlış anlaşılmasın gerçekten böyle bir geyik varsa saçmalık. Savunulur bir tarafıda yok ama dert edilecek birşeymiş gibide gelmiyor bana. Bir ara bakarım benim arabada nasıl durum diye..

Yanıtlama zamanı:

Bizimde demek istediğimiz sistem otomatikdir, okunabilen vakitde araç tasarruf ediyor ve yakmıyor :)

keyifli forumlar

Yakubum varya :) Sen kesin Forddan bara alıyosun hee :)
Yanıtlama zamanı:

Hata yok canım :) Damlaya damlaya göl olur :) Tasarruf tasarruftur :D İnsanlar böyle zengin oluyor :)

Bence teklif et :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

O sensörler direksiyon üzerindeki.. tuşlarda okunuyor ama onu yakıyor torpidoya gelince tasarrufmu yapıyor.. Su ana kadar kimse yanlış programlama demiyor da ford sunu düşünmüş bunu düşünmüş tür diyor

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ayrıca istop edince icinde otururken bütün ışıklar yanıyor tamda tasarruf etmesi gerektiği zamanda???

Yanıtlama zamanı:

Su ana kadar kimse yanlış programlama demiyor da ford sunu düşünmüş bunu düşünmüş tür diyor

E o kadar kısa tünelde zaten o lamba ile ilgili sorun olmaz. He yanlış anlaşılmasın gerçekten böyle bir geyik varsa saçmalık. Savunulur bir tarafıda yok ama dert edilecek birşeymiş gibide gelmiyor bana. Bir ara bakarım benim arabada nasıl durum diye..

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bugün servise gittim bu yüzden. Baktılar ve teşhirdeki focusa da baktılar. Bana söylenen arıza yok, sadece geceleri yanıyormuş. Bende ışıkları yakıp kapalı alana veya tünele girince dikkat ettim teyp ışıklandırmaları yaklaşık 5-10 saniye sonra devreye girebiliyor. Arabayı stop ettirip tekrar çalıştırınca, eğer gece ise teyp ışıklandırmaları hiç sönmüyor, gündüz ise bir müddet sonra sönüyor. Direksiyon ve klima ışıklandırmaları ise teypten bağımsız olarak sürekli yanıyor. Yani kafaya takılacak birşey yok.

Yanıtlama zamanı:

Sensör karanlığı biraz geç algılıyor...Örneğin kısa tünellerde ışık yanıncaya kadar tünelden çıkıyosunuz....Ama akşam başlarken ilk çalıştırdığınızda otomatik far algılayıcısı hemen devreye girince iç ışıklarda hemen yanıyor....Sorun yok....Normal....

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.