Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 201114 yıl comment_33662 Yanmaması bazen sıkıntı yaratıyor..Örneğin bir tünele ya da alt geçide girdiğinizde yanmadığı için tuşlar karanlıkta kalıyor ve Ön konsolda karanlık bir alan oluşuyor..Haa çok mu Önemli,sanmıyorum,fakat estetiğe Özen gÖsteriyorsanız ve o ışıkların yanarken ki havasını seviyorsanız yanmaması gÖzünüze batbilir...Tercih vbeğeni meselesi...Mertol gibi Navigasyon ekranınız varsa mesela o tuşları Önemsemeyebilirsiniz,ama kimisi de illa SONY olsun,o ışıklarda hep ynsın diyebilir(for example :Ben ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 201114 yıl comment_33669 Tünele girersen zaten sensör algılar ve farları yakar ve bu durumda da zaten orası aydınlanır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 201114 yıl comment_33671 Tünele girersen zaten sensör algılar ve farları yakar ve bu durumda da zaten orası aydınlanır. Yok yanmıyor Mertol,sorunda o zaten..Ancak akşam olunca yanıyor...Enteresan bir durum tabi....Sanırım başka bir durum var..Belki de sensörün geç algılaması ya da algılayamaması sözkonusu.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 201114 yıl comment_33672 5-10 sn de algılar anında olmaz tabi kısa tünelde anlamaz yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 201114 yıl comment_33674 E o kadar kısa tünelde zaten o lamba ile ilgili sorun olmaz. He yanlış anlaşılmasın gerçekten böyle bir geyik varsa saçmalık. Savunulur bir tarafıda yok ama dert edilecek birşeymiş gibide gelmiyor bana. Bir ara bakarım benim arabada nasıl durum diye.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201114 yıl comment_33679 Bizimde demek istediğimiz sistem otomatikdir, okunabilen vakitde araç tasarruf ediyor ve yakmıyor keyifli forumlar Yakubum varya Sen kesin Forddan bara alıyosun hee Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201114 yıl comment_33681 Yakubum varya Sen kesin Forddan bara alıyosun hee Hata var mı :D onu söyle Buarada keşke alsam yaw..teklif mi etsem Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201114 yıl comment_33684 Hata yok canım Damlaya damlaya göl olur Tasarruf tasarruftur İnsanlar böyle zengin oluyor Bence teklif et Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201114 yıl Yazar comment_33693 O sensörler direksiyon üzerindeki.. tuşlarda okunuyor ama onu yakıyor torpidoya gelince tasarrufmu yapıyor.. Su ana kadar kimse yanlış programlama demiyor da ford sunu düşünmüş bunu düşünmüş tür diyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201114 yıl Yazar comment_33694 Ayrıca istop edince icinde otururken bütün ışıklar yanıyor tamda tasarruf etmesi gerektiği zamanda??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201114 yıl comment_33695 Su ana kadar kimse yanlış programlama demiyor da ford sunu düşünmüş bunu düşünmüş tür diyor E o kadar kısa tünelde zaten o lamba ile ilgili sorun olmaz. He yanlış anlaşılmasın gerçekten böyle bir geyik varsa saçmalık. Savunulur bir tarafıda yok ama dert edilecek birşeymiş gibide gelmiyor bana. Bir ara bakarım benim arabada nasıl durum diye.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201214 yıl comment_65227 Bugün servise gittim bu yüzden. Baktılar ve teşhirdeki focusa da baktılar. Bana söylenen arıza yok, sadece geceleri yanıyormuş. Bende ışıkları yakıp kapalı alana veya tünele girince dikkat ettim teyp ışıklandırmaları yaklaşık 5-10 saniye sonra devreye girebiliyor. Arabayı stop ettirip tekrar çalıştırınca, eğer gece ise teyp ışıklandırmaları hiç sönmüyor, gündüz ise bir müddet sonra sönüyor. Direksiyon ve klima ışıklandırmaları ise teypten bağımsız olarak sürekli yanıyor. Yani kafaya takılacak birşey yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201214 yıl comment_65362 Sensör karanlığı biraz geç algılıyor...Örneğin kısa tünellerde ışık yanıncaya kadar tünelden çıkıyosunuz....Ama akşam başlarken ilk çalıştırdığınızda otomatik far algılayıcısı hemen devreye girince iç ışıklarda hemen yanıyor....Sorun yok....Normal.... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın