Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 201510 yıl comment_326516 Merhabalar, Seçimler yaklaştı haliyle ilgili reklamlar arttı. Kimi sitelerde benzer tepkiler ve yorumlar okuyorum bu sebeple açıklama yapmakta fayda gördüm. Sitemizdeki tüm reklamlar (er-ol oto. hariç) Google reklamlarıdır. Hiçbir siyasi parti veya oluşum ile anlaşmamız yoktur Ayrıca sistemde bu tür reklamlar engelli haldedir fakat aşabiliyorlar. Sevgiler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 20179 yıl comment_412304 Otomatik Mesaj Tekrar siyasi reklamlar başlamış, adamlar site adresi vermiyor artık,YT'a link vermiş haliyle tek tek de engelleyemiyorsun. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 20179 yıl comment_412313 Kabus gibi çıkıp duruyor. Neyse ki kapatınca geri gelmiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 20188 yıl Yazar comment_471113 Daha bizim sitede görmedim ama güncelleyelim ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 20188 yıl comment_471114 @Yakup Çağatay Bence başlığı da "sitedeki siyasi reklamlar" diye değiştirsen iyi olur. Bu haliyle bana ne reklamlardan deyip okumayan çok olacaktır mesela ben galiba yazıldığı tarihte ilk mesajı okumamışım ? Bugün beğendim ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın