Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 201510 yıl comment_325514 Merhaba arkadaslar aracima ayak aydınlatması yaptım tavandan paralel cekerek tavan aydinlatmasinida yeni bir ürünle degistirdim ve çalıştı fakat sigorta yandı sigortayi degistirdim sorun tekrarladi ne yapmam gerekiyor sorunsuz calismasi icin tesekkurler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 201510 yıl comment_325554 halojen ampulmu kullandınız? öyle ise led takın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201510 yıl comment_325572 Sanırım daha beyaz aydınlatma amacıyla led taktınız.Bunun için halojen ampüller de var.Bu ürünleri kullanın.Eğer halojeni de taktığınızda sigorta atarsa bir elektrikçiye uğramanız faydalı olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201510 yıl comment_325607 Sanırım daha beyaz aydınlatma amacıyla led taktınız.Bunun için halojen ampüller de var.Bu ürünleri kullanın.Eğer halojeni de taktığınızda sigorta atarsa bir elektrikçiye uğramanız faydalı olur. Ne alaka? Led ampul kullandım O zaman bi yerde kısa devre var gibi görünüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201510 yıl comment_325609 Ne alaka? O zaman bi yerde kısa devre var gibi görünüyor. Kısadevreyi kendi mi bulacak ustaya gidecek heralde.Halojende yapmıyorsa zaten bir sıkıntı yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201510 yıl comment_325610 Kısadevreyi kendi mi bulacak ustaya gidecek heralde.Halojende yapmıyorsa zaten bir sıkıntı yok. Ledde atan sigorta halojende her türlü atar. Ekstra birşey takılan tesisata halojen takılmaz, led takılır. Kısa devrede bulunabilir elektrikçi şart değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201510 yıl Yazar comment_325673 İlk başta ayak aydinlatmalarim sorunsuz calisiyordu fakat resimdeki urunu taktiktan sonra sigorta yanmaya basladi birde bagajdaki aydinlatmdan paralel olarak bir soket daha cikardim lakin ampul koymadim bununda etkisi olabilirmi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201510 yıl comment_325698 İlk başta ayak aydinlatmalarim sorunsuz calisiyordu fakat resimdeki urunu taktiktan sonra sigorta yanmaya basladi birde bagajdaki aydinlatmdan paralel olarak bir soket daha cikardim lakin ampul koymadim bununda etkisi olabilirmi resimdeki ürün de arıza olabilir, soketini çıkartıp deneyin. diğer tüm bağlantılarda kısa devre olmuş olabilir tek tek kontrol etmek lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 201510 yıl Yazar comment_326152 bir sorum daha olacaktı sisli far anahtarı aldım fakat kontak kapalıyken far anahtarına elektrik geliyor ve devamlı ışıkları yanıyor sorun nedir acaba Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın