Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201510 yıl comment_325025 kusura bakmayın galiba çok soru soruyorum araç yeni de 2015 yeni keşfediyorum sadece sis farları açılmıyor mu Kısalar uzunlar olmadan tek sis farı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201510 yıl comment_325026 1. neden tamamı kalın fontta yazıyorsunuz? 2. neden böyle bir ihtiyaç duyuyorsunuz? yoksa sadece sis farlarını açmanın güzel göründüğünü mü düşünüyorsunuz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201510 yıl Yazar comment_325029 1. neden tamamı kalın fontta yazıyorsunuz? 2. neden böyle bir ihtiyaç duyuyorsunuz? yoksa sadece sis farlarını açmanın güzel göründüğünü mü düşünüyorsunuz? 1.istediğim şekilde yazarım 2.soru soruyorum öyle özellik varsa kullanıcam Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201510 yıl comment_325030 1.istediğim şekilde yazarım 2.soru soruyorum öyle özellik varsa kullanıcam 1. yazamazsınız, kurallara uymak zorundasınız. 2. yok, neyse ki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201510 yıl Yazar comment_325031 1. yazamazsınız, kurallara uymak zorundasınız. 2. yok, neyse ki. ne kuralıymış yasak mı ceza mı var Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201510 yıl comment_325033 ne kuralıymış yasak mı ceza mı var cevap vermeye tenezzül etmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201510 yıl comment_325037 ne kuralıymış yasak mı ceza mı var Foruma uye olurken okumadan "kabul ediyorum" diye isaretlediginiz kurallar bolumunde var... Ayrica internetin genel kurali geregi buyuk harflerle yazmak bagirmak manasina gelir ve kaba olarak nitelendirilir. Ayrica size yapilan bir elestiriyi daha yapici bir sekilde karsilamak yerine dayilanarak geri gondermek size birsey kazandirmaz. Burayi milyon kisinin uye oldugu ve kim kime dum duma forumlarla karistirmayin lutfen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201510 yıl Yazar comment_325040 Foruma uye olurken okumadan "kabul ediyorum" diye isaretlediginiz kurallar bolumunde var... Ayrica internetin genel kurali geregi buyuk harflerle yazmak bagirmak manasina gelir ve kaba olarak nitelendirilir. Ayrica size yapilan bir elestiriyi daha yapici bir sekilde karsilamak yerine dayilanarak geri gondermek size birsey kazandirmaz. Burayi milyon kisinin uye oldugu ve kim kime dum duma forumlarla karistirmayin lutfen. tamam abi özür dileriz ya valla kusura bakmayin Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201510 yıl comment_325041 Oyle soruya böyle cevap uygun.sis lambasina basarsiniz farları açmadan gozlemlersiniz sonucu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın