Yanıtlama zamanı: Mart 19, 201214 yıl comment_55235 Yakıt sistemi sökülüp kurumlar temizleniyor 3 hafta önce bende temizlettim. EGR yi aracı alır almaz iptal etmiştim zaten Bir sonraki bakımdada enjektör temizliği yaptırıcam. 30 bin km olacak bir sonraki bakım zamanı geldiğinde geçen seferki temizletişimden. Ondan sonra az yakıyorum dediğimde vatandaşlar inanmıyorlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55563 abi olay ne bizede anlatırmısın Yani egr iptal edilip kurum temizliği yapıldıktan sonra bir depo ile 100 km daha fazla yol yapmaya başladım. Temizlik ve Egr iptali artık hangisi fayda etti ise. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201214 yıl comment_69906 Benimde alarmla ilgili bir sorum olacak Aracım 2008 Focus Ghia HB Tdci Aracımda alarm var ama iç denetimli değil Aynı modelin iç denetimli olanları da dikkatimi çekti. İç denetimli olup olmaması neye göre anlamış değilim. Örneğin benle aynı zamanda 2. el olarak aldığı 2006 c-max ghia tdci de iç denetimli alarm var Gerçi camında cenmax alarm etiketi var ama sensörleri tavan lambasının yanında yani orjinal Bende ki orjinal alarma iç denetim sensörü takılabiliyor mu? Yoksa ayrı olarak iç denetimli alarm taktırmam mı gerekiyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201214 yıl comment_69915 Sonradan taktırılanları bilmem, markadan markaya da değişebilir tabi. Makyajlı Focuslarda ki iç sensör, orta ön tavan aydınlatmanın 2 tarafında bulunmaktadır. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın