Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201114 yıl comment_32514 arkadaşlar araba içinde biri varken çift kilitleme yapıldığında alarm çalışıyor bu normal midir. geçenlerde farkettim kendim içinde kilitlrdiğimde yine çalşıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201114 yıl comment_32515 fordlarda orjinal alarm iç denetimlidir. yani kapılar kilitlendiğinden belli bir süre sonra eğer araç içinde her hangi bir hareket algılanırsa çalmaya başlar. hatta sizin araçlarda iç denetim sensörü ön iç aydınlatma tarafında tavanda olması lazım. focus I lerde ise sağ sol iki kapı direğinde. o biri gelip kapları lastikleri tekmelese bile çalmaz ama alarm devere iken birisi anahtarla kaputu açmaya çalışırsa yada bir şekilde kapıyı anahtarla yada kumandayla açmadan içeriye girerse başlar bağırmaya. yine camı aralık bıraksanız bazen rüzgardan bile nem kapar öter yine araç içindeki aynaya asılı bir cisim arabayı salladığınzda hareket etsin başlar ötmeye vs vs vs Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 201114 yıl Yazar comment_32770 tşk. bilmiyordum öğrendim sayenizde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 201114 yıl comment_32771 arkadaşlar focus 3 1.6 180 hp titanyum bu arabalarda alarm varmı Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 201114 yıl comment_33308 Arkadaşlar bu durumda araca alarm taktıtmaya gerek yok o halde (07 ghia focus ) ? Ya da var ise tavsiyede bulunabilir misiniz ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 201114 yıl comment_33310 Arkadaşlar bu durumda araca alarm taktıtmaya gerek yok o halde (07 ghia focus ) ? Ya da var ise tavsiyede bulunabilir misiniz ? O modellerde iç sensör yok makyajlılarda mevcut....Tavsiye olark ben bilemiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 201114 yıl comment_33314 O halde benim esnek iyi bir alarma ihtiyacım var. Aracım siyah ve üzerine kedi çıksa tabiri caiz ise kıllanıyorum. Şöyle dokunan oldu mu sesten hoplatacak bir alarma ihtiyacım var benim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201114 yıl comment_36613 geçen işten geldim arabanın motor sıcaktı.sabah geldim kaputu bi açtım heryer kıl.kedilerin yuvası oldu benim motor.ne alarm var ne ses.yani pazarcı dayının dediği gibi ne tıkırtı var ne sıkırtı Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201114 yıl comment_36646 geçen işten geldim arabanın motor sıcaktı.sabah geldim kaputu bi açtım heryer kıl.kedilerin yuvası oldu benim motor.ne alarm var ne ses.yani pazarcı dayının dediği gibi ne tıkırtı var ne sıkırtı Kedi köpektö etmez bunların alarmı. Dış etki olarak ancak kaputu açmaya çalışırsan öter. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201114 yıl comment_36665 geçen işten geldim arabanın motor sıcaktı.sabah geldim kaputu bi açtım heryer kıl.kedilerin yuvası oldu benim motor.ne alarm var ne ses.yani pazarcı dayının dediği gibi ne tıkırtı var ne sıkırtı Ben Focus 2,5 da çok sıkıntı çekerdim o kedilerden kışın..Motorun altında koruma olmadığından rahatça girer uyurlardı içinde...Hayır sabah çalıştırıpta motora sıkışıp parçalanırlarsa büyük sorun olur o yüzden motor altına koruma plastiği taktırın...Ayrıca hayvanlar oraya çişlerini ve kakalarını yapıyor,çok pis kokuyor...Kedi savar sprey sıkıp motor altına karter muhafaza taktırtın derim ben... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201114 yıl comment_36669 teşekkür ederim bunu yapmalıyım gerçektende Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201114 yıl comment_36671 yakup burası batman herşey girebilir aracıma mazallah.durum kötü yani kardeşim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın