Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Alarm hakkında

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar araba içinde biri varken çift kilitleme yapıldığında alarm çalışıyor bu normal midir. geçenlerde farkettim kendim içinde kilitlrdiğimde yine çalşıyor.

• Yanıt 33
  • Görüntüleme 16,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mustafa Tüfekçi
    Mustafa Tüfekçi

fordlarda orjinal alarm iç denetimlidir. yani kapılar kilitlendiğinden belli bir süre sonra eğer araç içinde her hangi bir hareket algılanırsa çalmaya başlar. hatta sizin araçlarda iç denetim sensörü

• Kılıç ASLAN
    Kılıç ASLAN

yok abi zaten çift kitlemede bizim araclar gereksiz ötmüyo,hatta hiç ötmüyo sorun yok yani.ancan tam hırsızlık anında ötecek heralde.zaten bu durumda değil ötmek kendinide parçalasa araba gitti

• kedidir kedi....

Yanıtlama zamanı:

:zha: fordlarda orjinal alarm iç denetimlidir. yani kapılar kilitlendiğinden belli bir süre sonra eğer araç içinde her hangi bir hareket algılanırsa çalmaya başlar. hatta sizin araçlarda iç denetim sensörü ön iç aydınlatma tarafında tavanda olması lazım.

focus I lerde ise sağ sol iki kapı direğinde.

o biri gelip kapları lastikleri tekmelese bile çalmaz ama alarm devere iken birisi anahtarla kaputu açmaya çalışırsa yada bir şekilde kapıyı anahtarla yada kumandayla açmadan içeriye girerse başlar bağırmaya. yine camı aralık bıraksanız bazen rüzgardan bile nem kapar öter :D yine araç içindeki aynaya asılı bir cisim arabayı salladığınzda hareket etsin başlar ötmeye vs vs vs

Yanıtlama zamanı:

kedidir kedi.... :zha:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

tşk. bilmiyordum öğrendim sayenizde.

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar focus 3 1.6 180 hp titanyum bu arabalarda alarm varmı

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar bu durumda araca alarm taktıtmaya gerek yok o halde (07 ghia focus ) ? Ya da var ise tavsiyede bulunabilir misiniz ?

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar bu durumda araca alarm taktıtmaya gerek yok o halde (07 ghia focus ) ? Ya da var ise tavsiyede bulunabilir misiniz ?

O modellerde iç sensör yok makyajlılarda mevcut....Tavsiye olark ben bilemiyorum

Yanıtlama zamanı:

O halde benim esnek iyi bir alarma ihtiyacım var. Aracım siyah ve üzerine kedi çıksa tabiri caiz ise kıllanıyorum. Şöyle dokunan oldu mu sesten hoplatacak bir alarma ihtiyacım var benim. :yeah:

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

geçen işten geldim arabanın motor sıcaktı.sabah geldim kaputu bi açtım heryer kıl.kedilerin yuvası oldu benim motor.ne alarm var ne ses.yani pazarcı dayının dediği gibi ne tıkırtı var ne sıkırtı :yeah:

Yanıtlama zamanı:

geçen işten geldim arabanın motor sıcaktı.sabah geldim kaputu bi açtım heryer kıl.kedilerin yuvası oldu benim motor.ne alarm var ne ses.yani pazarcı dayının dediği gibi ne tıkırtı var ne sıkırtı :)

Kedi köpektö etmez bunların alarmı.

Dış etki olarak ancak kaputu açmaya çalışırsan öter.

Yanıtlama zamanı:

geçen işten geldim arabanın motor sıcaktı.sabah geldim kaputu bi açtım heryer kıl.kedilerin yuvası oldu benim motor.ne alarm var ne ses.yani pazarcı dayının dediği gibi ne tıkırtı var ne sıkırtı :)

Ben Focus 2,5 da çok sıkıntı çekerdim o kedilerden kışın..Motorun altında koruma olmadığından rahatça girer uyurlardı içinde...Hayır sabah çalıştırıpta motora sıkışıp parçalanırlarsa büyük sorun olur o yüzden motor altına koruma plastiği taktırın...Ayrıca hayvanlar oraya çişlerini ve kakalarını yapıyor,çok pis kokuyor...Kedi savar sprey sıkıp motor altına karter muhafaza taktırtın derim ben...

Yanıtlama zamanı:

yakup burası batman herşey girebilir aracıma mazallah.durum kötü yani kardeşim

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.