Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Muhteşem Tasarımlar


Yakup Ç. A.

Önerilen Mesajlar

MÜKEMMEL BİR FİKİR:R2-D2 PROJEKTÖR VE WEBCAM

Akıllı insanın hali bir başka oluyor. Adamlar neyin satacağını çok iyi biliyorlar. Alınacaklar listesine eklediğim bu şahane fikrin babası Nikko Home Electronics isimli bir firma. Daha Önce de R2-D2 gÖrÜnÜmÜnde tasarlanmış çeşitli aksesuarlar gÖrmÜştÜm (çÖp kutusu, Usb port, speaker v. B) ama bu beni gerçekten derinden vurdu.

Star Wars serisinin en şahane karakterlerinden biri olan duygusal ve akıllı robot R2-D2 ( Artuu-diituu :D) filmin bir sahnesinde ileteceği bir hologram mesajı kafasında bulunan tek objektiften yansıtıyordu. Sanırım bunu esas alan Nikko firması, R2-D2'yu duvara ve tavana yansıtabilen bir projeksiyon cihazı haline getirmiş.

ÖnÜnde bulunan ve orijinal tasarımda da aynı işlevi gÖren DVD haznesinin yanı sıra cihaza İpod'da bağlayabiliyorsunuz. İstediğiniz yÖne hareket ettirebileceğiniz bir kumandası da var hatta bu kumanda, filmin gÜzide araçlarından olan bÜyÜk uzay gemisi Millenium Falcon şeklinde.

Robotun arkasında yine evinizdeki ses sistemine,bilgisayarınıza, televizyonunuza bağlayabilmeniz için gerekli çıkışlar mevcut.

Fakat durun daha bitmedi :D Aynı firma durmamış bir de wireless webcam de yapmış R2-D2'yu esas alarak.

Bu minik sefil yaratık masa ÜstÜndeki bilgisayarınıza wireless olarak bağlanıyor ve yanındaki ufak Light saber replikası sayesinde kumanda edilerek istenilen yÖne hareket ettirilebiliyor. Canınız sıkılınca koyun yere, dolaştırın evi, bilgisayarınızın ekranından seyredin ne var ne yok.

Son olarak Lightsaber'ın sadece kumanda olmadğına da değinmek istiyorum. Kendisi aşağıdaki fotoğrafta da gÖrÜldÜğÜ gibi bir telsiz telefon ayrıca.

psfj.jpgpsft.jpgpsfz.jpgpsg4.jpgpsgb.jpg

Tevfik tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.