Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201510 yıl Yazar comment_322130 Yok tornavida ile değil, belki bilirsiniz; tüy dökücü kremlerin içinde yumusak başlıklı kazıyıcı spatulalar oluyor. Hiç kullanılmamış vardı, onunla yaptım Ekim 2, 201510 yıl Koray Kahraman tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 201510 yıl comment_322392 Yok tornavida ile değil, belki bilirsiniz; tüy dökücü kremlerin içinde yumusak başlıklı kazıyıcı spatulalar oluyor. Hiç kullanılmamış vardı, onunla yaptım Türk olmak ayrı bir gurur herşeyi herşey için kullanabilme yeteneğine sahibiz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 201510 yıl Yazar comment_323103 Arkadaşlar, geçtiğimiz gün yapmış olduğum iyileştirmeyi deneme fırsatım oldu. Soğuk asfalt gibi hafif bozuk yollarda tıkırtı artık yok nihayet, inşallah ilerde tekrar başlamaz. Ama bazen yolları kazıyorlarya kaza vs olmasın diye, özellikle kışın yaparlar bunu, böyle yollarda sağ taraftan hala ses geliyor ama yerini tek başıma test edemedim. Gözlük kısmından değil, sensör kısmından değil, torpidoyu tamamen boşalttığım için oradan da değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 201510 yıl comment_323105 Arkadaşlar, geçtiğimiz gün yapmış olduğum iyileştirmeyi deneme fırsatım oldu. Soğuk asfalt gibi hafif bozuk yollarda tıkırtı artık yok nihayet, inşallah ilerde tekrar başlamaz. Ama bazen yolları kazıyorlarya kaza vs olmasın diye, özellikle kışın yaparlar bunu, böyle yollarda sağ taraftan hala ses geliyor ama yerini tek başıma test edemedim. Gözlük kısmından değil, sensör kısmından değil, torpidoyu tamamen boşalttığım için oradan da değil. Kırıkkale nin yolları bu halde olduktan sonra daha onlarca yerden ses gelecek ben artık pek umursamıyorum bu sesleri birini kesiyorsunuz öteki taraftan başka bir ses geliyor. Şu arabayı dinlediğim kadar vücudumun verdiği s.o.s sinyallerini dinlesem çok daha sağlıklı olurdum Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 20197 yıl comment_501783 Arkadaşlar benim aracımda da sağ ön yolcu tarafından hem bozuk yollarda hem de bass seviyesi yüksek müziklerde cızırtı geliyordu. Kafayı yemek üzereyken akşam iyice şöför kapısı ile heryerini karşılaştırdım. Ve sorunu buldum. Sağ kapının üst-yan tarafta küçük bir kapak var. O kapağın altında siyah vida var. Gevşemiç ve olduğu yerde sallanıyordu. Kapının iç döşeme plastiği sola göre biraz daha açık duruyordu zaten. Güzelce sıktım vidayı, test ettim. Ses filan kalmadı. Belki yardımı dokunur. İyi çalışmalar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 20197 yıl comment_501784 6 dakika önce, Abdurahim Özegen yazdı: Arkadaşlar benim aracımda da sağ ön yolcu tarafından hem bozuk yollarda hem de bass seviyesi yüksek müziklerde cızırtı geliyordu. Kafayı yemek üzereyken akşam iyice şöför kapısı ile heryerini karşılaştırdım. Ve sorunu buldum. Sağ kapının üst-yan tarafta küçük bir kapak var. O kapağın altında siyah vida var. Gevşemiç ve olduğu yerde sallanıyordu. Kapının iç döşeme plastiği sola göre biraz daha açık duruyordu zaten. Güzelce sıktım vidayı, test ettim. Ses filan kalmadı. Belki yardımı dokunur. İyi çalışmalar. Tam nerede? resim atarsanız, ses arayan arkadaşlara daha çok yardımı olacaktır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 20197 yıl comment_501795 39 dakika önce, Tuncay A. yazdı: Tam nerede? resim atarsanız, ses arayan arkadaşlara daha çok yardımı olacaktır. Kapının yan tarafında. Buda kapıyı sökme ile ilgili video Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın