Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201510 yıl comment_320947 arkadaşlar focusumun direksiyonundaki metal kalkmıştı ben de yapıştırayım derken kenarına da japon yapıştırıcısı döküldünasıl çıkarabilirim acaba?fotosunu da ekledim link: Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201510 yıl comment_320967 Arac garanti kapsamindaysa eger o kalkan metal yeri degisiyolar bu sayede japon dökulen yerde degismis olur Orta kisim airbag de dahil degisiyo ben garantiden 2 kere degistirdim Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201510 yıl comment_320988 zamanla sertleşip kabuklaşıp dökülme ihtimali var, yoksa uğraşmayın deriyide kaldırır.. yakmadığına şükür.. döşemeye dökülse duman çıkarırdı.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 201510 yıl comment_321045 Üzerine buz uygulaması yapın kristalleşme olacaktır ve pütür pütür dökülebilir. Aslında kesin bir çözümü var Aseton. Fakat öncesinde görünmeyen bir kısım üzerinde deneyin derinin rengini açabilir. Kimyada japon yapıştırıcısının çözücüsü aseton dur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20197 yıl comment_492110 Japon yapıştırıcı çözücüleri var. Boya kaldırmadan dökülen japonu yumuşacık yapıyor. Pamuklu çubuğu solüsyona batırıp, damlayan japon yapıştırıcısının üstüne değdiriyorsunuz ve 30 saniye içinde yumuşayıp elinizle dahi alabiliyorsunuz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın