Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

• Yanıt 49
  • Görüntüleme 13,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Gözlük Cam'ı sileceği ile kaliteli olanlar ile Çizmeyecek bez olsun , mikrofiber veyahut yukarda yazdığım

• Sakınan göze çöp batar, demedi demeyin, temizliği de abartmayın, kir boyayı korur

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Kaliteli yerlere gidip Şampuan ve süngeri ben veriyorum adam yıkıyor .. Boyle yapın eğer titizseniz --- iPhone Yolladı ---

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

e yani baksanıza arabayı almadan temizliğini düşünüyorum :D

Batu Aydın tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Sakınan göze çöp batar, demedi demeyin, temizliği de abartmayın, kir boyayı korur :P

Cem bey görüşünüz ilgimi çekti; bana göre de yazın tozla kaplı bir aracın uv den etkilenme miktarı azalıyor sanki, tabi o toz varken herhangi temas vb olmamak şartıyla.

Yanıtlama zamanı:

ben göstergeyide buldum mertol bey getirecekler denicez olmazsa focusun büyük ekranlıyı alıcam onu takıcam çunku her şeyi aynı....

Hayırlı olsun.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

teşekkürler taktırdıktan sonra bir video çekicem

geri görüş kamerası + otomatik park + Göstergelerim videoda göstericem :P

Yanıtlama zamanı:

Geri görüş kamerası için 5" ekrana ihtiyacınız var. Tabi OEM oalcaksa.. Bendeki ekranda girişi falan var. KAblo çekip kamerayı takmaya kaldı ama hiç uğraşasım yok. Birde HB arabada gerçekten lüzumsuz. Satıp SW mi alsam ne yapsam.. :P

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

burdan bakarsanız benim ki zaten kameraya uyumlu sizin araçta galiba yeni c-maxlerde sonynin üstündeki ekrandan taktınız benimkide o ekrandan 4.2 renkli

Yanıtlama zamanı:

burdan bakarsanız benim ki zaten kameraya uyumlu sizin araçta galiba yeni c-maxlerde sonynin üstündeki ekrandan taktınız benimkide o ekrandan 4.2 renkli

Sonylerin üzerindeki ekran 4.2 inç. Ben 5 inç navigasyonlu olanından taktım.

Bu benim araba değil ama bendeki ekran ve ön panel bunun birebir aynısı. Benim arabada anahtarsız çalıştırma yok. Gerçi onunda herşeyi hazırda takacak adam yok.. çok tembelim çoook..

20110926172958.jpg

Bendekinin üzerinde SD kart girişi falanda var. Aşağıdakiler takmadan önceki fotoğrafları..

314497_10150392070000238_568540237_8370309_2121394247_n.jpg

379870_10150392072425238_568540237_8370328_689832215_n.jpg

Bu da takılı hali

375840_10150394363810238_568540237_8376355_1619788853_n.jpg

Yanıtlama zamanı:

Bu da bendeki Sony önpanellerin resimleri.. Bir ben sevemedim galiba bu Sonyleri.. Düğmeleri falan küçücük. Mevcut ön panel ile telefon araması yapmak falan çok daha kolay ve kullanışlı. Galiba ihtiyarlıyorum... ;)

301308_10150329910980238_568540237_8017744_776150246_n.jpg

Hatta bir tane sync ön paneli de var..

305445_10150329911015238_568540237_8017745_832701791_n.jpg

Mertol Kip tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ne yani benim 4.2 ekrana kamera takılamazmı ? benimkide renkli ama sony var işte altında takılabilir deyin nolur :D:D

Yanıtlama zamanı:

Benim hiç sonyim olmadı amca.. :D

Bilmem? Ekranı söküp arkasına bakmak lazım. Eğer giriş varsa neden olmasın? ORadaki keramet sony de değil ekranda. Arkasında sarı renkli yuvarlak bir soket varsa takılabilir muhtemelen.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

senin kinde varmı ? ha bide bu aracı kilitleme nasıl oluyor arabaya bindim çalıştırdım belli bir hızdan sonra araba kapılarını kitliyor ya o nasıl prgramlanıyor ben amele gibi her bidikten sonra elimle kitliyorum otomatik belli bir hızdan sonra kilitlenmesi lazım ? nası ayarlanıyor o ayar ??

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bide navigasyonu hiç dene dinmi olmadı bende benim ekranı söküp senin 5 inçlikten takıyım

Yanıtlama zamanı:

senin kinde varmı ? ha bide bu aracı kilitleme nasıl oluyor arabaya bindim çalıştırdım belli bir hızdan sonra araba kapılarını kitliyor ya o nasıl prgramlanıyor ben amele gibi her bidikten sonra elimle kitliyorum otomatik belli bir hızdan sonra kilitlenmesi lazım ? nası ayarlanıyor o ayar ??

Evet bendekinde var. Altta gözüken krem renkli giriş harici video girişi

312210_10150393903920238_568540237_8375346_640053960_n.jpg

Otomatik kilitleme yok bu araçlarda.

Bendekini elbet denedimde bendeki harita ingiltere + irlanda haritası. Avrupa + Türkiye haritası ebayde falan var. İlgilenip almadım daha..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.